Af - 02/06-17 07:21

Hun fik et chok, da hun opdagede, hvad der lå på bunden af pool'en - nu advarer politiet om farenHun fik et chok, da hun opdagede, hvad der lå på bunden af pool'en - nu advarer politiet om faren

I Danmark bliver det nok ikke et problem, men er man i USA - nærmere bestemt Florida - så kan det være en god idé at kigge ned i poolen, inden man hopper i for at blive kølet ned.

storybild

(Billede: Iris)

Mandag fik politiet i byen Sarasota, Florida, nemlig en noget usædvanlig anmeldelse, da en kvinde fandt en 2,5 meter lang alligator i bunden af den pool, som hun var ved at rense.

»Det er en klorfyldt pool, så det må være en påmindelse til alle mennesker om, at de kan være alle steder, hvor der er vand,« siger Kaitlyn Perez, der er talsmand hos det lokale politi.

Krokodille dræber mand ved berygtet flod i Australien
Krokodille dræber mand ved berygtet flod i Australien

Kvinden kontaktede Florida Fish & Wildlife, der umiddelbart efter rykkede ud til stedet. Her fik de kastet en snøre om halsen på alligatoren, der desperat forsøgte at udføre det såkaldte 'dødsrul', inden den blev indfanget.

»Det er tid for parringer, og disse skabninger, især hunnerne, er på farten og på udkig efter områder, hvor de kan lægge æg,« siger Kaitlyn Perez og tilføjer, at det er en god idé at kigge efter, inden man hopper i vandet.

10 år efter farens død: Steve Irwins datter wrestler med krokodille
10 år efter farens død: Steve Irwins datter wrestler med krokodille

Kaitlyn Perez forklarer desuden, at det ikke er meget mere end få uger siden, at politiet fik et lignende opkald om en alligator på en tennisbane.

Se en video af fangsten herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx