Af - 05/09-16 09:06

Søn gik på loftet som den første i 40 år og gjorde rystende fundSøn gik på loftet som den første i 40 år og gjorde rystende fund

Da loftet på en gammel lade skulle renoveres, blev der gjort et usædvanligt fund.

Bildstrecke im Grossformat »

En næsten 40 år gammel sag får nu en afslutning.

Søndag i sidste uge kravlede en 33-årig mand op på sin fars loft på en gammel lade ved den tyske by Cloppenburg i forbindelse med en planlagt renovering. Han kunne få ingen måde have forberedt sig på, hvad han skulle finde.

På landejendommens gamle loft opdagede mande noget helt usædvanligt. Blandt halm og blade lå liget af en kvinde. Kun skelettet og det tøj, hendes jordiske rester var indhyllet i, var tilbage.

Det skriver flere tyske medier, heriblandt Bild og lokalmediet Nordwest Zeitung.

Teenage-pige gruppevoldtaget, skudt og smidt i alligatorbur
Teenage-pige gruppevoldtaget, skudt og smidt i alligatorbur

Politiet har siden arbejdet med at finde ud af, hvem kvinden er. Det står nu klart, at der er tale om en dengang 28-årig kvinde, der er mor til tre.

Kvinden skal have haft psykiske problemer og menes at være løbet hjemmefra i 1977, hvorefter hun har gemt sig på loftet.

- Vi går ud fra, at kvinden har lagt sig til at sove og er frosset ihjel, lyder det fra efterforskningsleder, Josef Schade ifølge Nordwest Zeitung.

11-årige Jacob forsvundet siden 1989: Nu er han fundet
11-årige Jacob forsvundet siden 1989: Nu er han fundet

Ifølge Bild boede kvinden blot fem kilometer fra laden, hvor hun blev fundet. Avisen skriver også, at kvinden skulle være løbet hjemmefra året før, og blandt andet derfor betragter politiet ikke sagen som en forbrydelse.

Døv dreng fik stjålet sin skoletaske - han fandt den et klamt sted
Døv dreng fik stjålet sin skoletaske - han fandt den et klamt sted

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx