Af David Andersen - 06/08-17 18:51

Chloe skulle sælges som sexslave: Jeg frygtede for mit liv hvert sekundChloe skulle sælges som sexslave: Jeg frygtede for mit liv hvert sekund

Den 20-årige model, der blev reddet i Italien efter seks dages fangenskab, sætter nu ord på sit mareridt.

storybild

En 20-årig britisk model blev for knap en måned siden kidnappet i Milano, fordi hun tilsyneladende skulle bortauktioneres som slave på internettet til lyssky personer.

Kvinden tilbragte seks dage i fangenskab, efter hun var blevet lokket til MIlano med løfter om, at hun skulle lave modelarbejde.

Det oplyste italiensk politi lørdag, og nu sætter den dybt chokerede model selv ord på den rædselsvækkende oplevelse.

»Jeg har været gennem en frygtelig oplevelse. Jeg frygtede for mit liv hvert sekund, minut og time«, sagde hun søndag til pressen foran sit hjem i London.

Efter at have takket både italiensk og engelsk politi satte hun ord på den skæbne, der mødte hende, da hun mødte op til den falske fotosession.

»En person med sorte handsker kom bagfra og puttede en hånd på min hals og en på min mund, så jeg ikke kunne skrige. En anden person i elefanthue gav mig en indsprøjtning i min højre underarm. Jeg tror, jeg mistede bevidstheden. Da jeg vågnede, var jeg iført en lyserød heldragt og de sokker, jeg har på nu«, sagde modellen, Chloe Ayling, til den fremmødte presse, skriver Daily Mail.

Et opslag delt af Chloe Ayling (@chloeayling) den

Ifølge politiet blev Chloe bedøvet med stoffet ketamin, som både benyttes af dyrlæger til at bedøve heste og af stofmisbrugere.

»Det gik op for mig, at jeg var i bagagerummet på en bil med håndjern på håndled og ankler, og tape over munden. Jeg lå i en taske, og kunne kun ånde gennem et lille hul, siger hun om bortførelsen.

Ifølge britiske medier blev Chloe Ayling sat til salg som sexslave på internettet for knap to millioner kroner. Avisen Mirror skriver, at hun sandsynligvis skulle sælges til en arabisk rigmand, og at hun risikerede at ende som tigerfoder, når han blev træt af hende.

Læs mere om den opsigtsvækkende sag her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Politiet efterlyser 48-årig mand: Har...
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx