Af - 03/06-17 13:22; Opdateret: 03/06-17 13:50

Ung mand ramt af voldsom hashpsykose - endte med at skære sin penis afUng mand ramt af voldsom hashpsykose - endte med at skære sin penis af

En britisk far fortæller om, hvordan hans søn blev så psykotisk af sit hashmisbrug, at han endte med at skære sin egen penis af.

storybild

(Billede: Iris)

Det er enhver forælders mareridt at se sit barn komme ud på et skråplan med stoffer og alkohol. Nu fortæller en far fra Brighton om sin søns narkonedtur, der endte med, at sønnen skar sin egen penis af i en psykose.

Faderen, der ønsker at være anonym, fortalte i går fredag om sønnens nedtur i et radiointerview med BBC Radio 5 Live.

X-men-stjerne afslører: Jeg bruger hash hver dag
X-men-stjerne afslører: Jeg bruger hash hver dag

Her fortæller han tydeligt berørt om, hvordan sønnen blev mere og mere psykotisk efter at have fået en forkærlighed for skunk - en meget stærk form for cannabis.

- Han gik fra at være en intelligent og sprudlende knægt til at være… Jeg kan kun beskrive ham som spild af plads. Jeg har haft den snak med ham og han kan sagtens forstå det, siger faderen til BBC Radio 5 Live.

Sønnen blev ifølge faderen også mere og mere underlig og led af vrangforestillinger.

- Han plejede at sove med en tennisketsjer i sengen, fordi han troede, der boede mennesker inde i væggene. Jeg husker også, at han fortalte, at havfruer eksisterede. Det var bare en lang og tragisk tur ned ad bakke.

Nyt studie: Hashmisbrug tredobler risikoen for psykose
Nyt studie: Hashmisbrug tredobler risikoen for psykose

I interviewet spørger radioværten Emma Barnett ind til episoden, hvor sønnen i sin psykose skar sin egen penis af - en episode som den dybt berørte far beskriver som ‘at kigge ind gennem et vindue og se det ske for andre mennesker’.

Sønnen har det ifølge faderen godt i dag. Han gennemgår stadig operationer, men det mentale helbred er på vej tilbage, og han er nu både stof- og alkoholfri.

- Han kan faktisk ikke rigtig huske noget af det, der skete. Måske er det også det bedste, siger faderen til BBC Radio 5 Live.

Hør interviewet her.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Remee afslører 'X Factor'-mysterie:...
bt.dk
Kæmpe skandale i Røde Kors: Ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx