Af - 17/04-15 15:48; Opdateret: 17/04-15 16:41

TV: Kvinde smidt af fly efter hun stak sidemanden med kuglepen - fordi han snorkedeTV: Kvinde smidt af fly efter hun stak sidemanden med kuglepen - fordi han snorkede

En kvinde blev smidt af et Southwest Airlines fly efter hun stak sin sidemand med en kuglepen - angiveligt fordi han snorkede.

En passager blev smidt at at et Southwest Airlines fly efter, hvad flyselskabet betegner som 'forstyrrelser', ombord på et fly, der var ved at lette fra Midway Airport i Chicago.

En talsperson for Southwest Airlines udtaler, at en passager blev hevet af Flight 577 til Manchester fordi hun 'stak sin sidemand med en kuglepen, for at få ham til at stoppe med at snorke'.

Dermed blev det en noget abrupt opvågning for Lenny Mordaski, hvis arm var modtager af den skarpe pen.Som man kan se på det billede, der senere er blevet lagt på Twitter, er Mordaskis skjorteærme perforeret af kuglepennen.

- Forestil dig at falde i søvn, og så vågne op til følelsen af, at du bliver stukket af flere bier, sagde Lenny Mordaski til ABC News.

Mordaski faldt angiveligt i søvn allerede mens flyet var i taxi på landingsbanen, og efter han råbte op, kom flere stewardesser ham til hjælp.

De beslutter at få tilbage til gaten, og Chicago brandvæsen bliver derefter tilkaldt.
De kommer ombord på flyet for at fjerne kvinden, og på videooptagelser, skudt af en af de andre passagerer, kan man se, hvordan kvinden følger med ud - fuldstændig uden at sige et ord.

- Jeg synes hun havde et smøret ondt grin.. jeg mener, hun sagde ingenting, og det eneste jeg havde lyst til var bare ikke at sidde ved siden af hende, siger Lenny Mordaski.

Efter kvinden var blevet taget af flyet fik både Lenny og hans ven et par gin og tonics af flyselskabet, før Flight 577 kunne lette med en par timers forsinkelse til ordene fra humoristisk stewardesse:

"Hold venligst jeres kuglepenne og andre spidse genstande til jer selv."

Kvinden kom med et fly nogle timer senere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx