Af - 14/05-14 07:54; Opdateret: 14/05-14 08:32

Rørende video går viralt igen: Andreas far døde før hendes bryllup, men så gjorde  hendes bror detteRørende video går viralt igen: Andreas far døde før hendes bryllup, men så gjorde hendes bror dette

Flere år efter tårefremkaldende bryllupsdans kom på YouTube, har den fortsat tusindvis af seere hver uge. Og den fremkalder også tårer hos bruden endnu.

Find lommetørklæderne frem!

- Hele USA elsker åbenbart at se mig græde.

Sådan reagerer Andrea Stocking på, at hendes rørende bryllupsvideo efter to år fortsat ugentligt har tusindvis af seere.

Årets joke: Venner snyder skrækslagen brudgom
Årets joke: Venner snyder skrækslagen brudgom

I videoen, som hedder 'Bride's Speciel Dance', gør den nygifte brud sig klar til aftenens første dans. Den skal ifølge traditionerne foregå med hendes far, som symbolsk videregiver sin datter.

Men få måneder inden Andrea Stocktons bryllup døde hendes far af kræft.

Det fik broderen Nick til at forberede en overraskelse. Han havde indspillet både farens og datterens yndlingssang – Butterfly Kisses – og sammen med resten af familiens mænd, danser de en tydeligvis rørt Andrea Stockton ind i livet som gift kvinde.

Tårnhøj lykke: Nu er hun verdens højeste brud
Tårnhøj lykke: Nu er hun verdens højeste brud

- Det var en fantastisk gestus af min bror. Det rører mig hver gang. Så kommer det hele tilbage, siger Andrea Stocking i den amerikanske morgenudsendelse TODAY og slår fast, at hun stadig har svært ved at se videoen, fordi hun bliver for bevæget.

- Jeg ser den ikke, når folk vil vise den … Så snart jeg hører Nick (brorens red.) stemme, så begynder tårerne at presse sig på, siger hun.

Det her kan man vist kalde for et par seriøse 'wedding-crashers'
Det her kan man vist kalde for et par seriøse 'wedding-crashers'

Og hvis du også sider med våde øjne efter at have set den rørende video, så er der endnu mere grund til at finde lommetørklædet frem: Andrea og manden Luke venter nu deres første datter sammen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overvældende interesse for at se...
bt.dk
OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx