Af BERIT HARTUNG & JEPPE ELKJÆR ANDERSEN - 30/03-17 09:49

Kvinde svinede barista hos Starbucks: Dagen efter gjorde hun noget helt utroligtKvinde svinede barista hos Starbucks: Dagen efter gjorde hun noget helt utroligt

En kvinde fra Californien blev så ked af den måde, hun selv opførte sig på under et besøg hos Starbucks, at hun dukkede op dagen efter for at sige undskyld.

storybild

Der er kun to ting, man skal fortryde: Det, man ikke kan gøre om, og det, man stadig kan nå at ændre.

Selv om man ikke kan trække de ord, man har sagt, i sig igen, besluttede en amerikansk kvinde sig alligevel for at forsøge at ændre sin adfærd overfor en ung medarbejder hos kaffekæden Starbucks.

11-årig knust over behandling på Starbucks: - Jeg følte mig forlegen, sur og rasende
11-årig knust over behandling på Starbucks: - Jeg følte mig forlegen, sur og rasende

Da hun i sidste uge kørte ind på den lokale kaffebar i Bishop i Californien, var hun i temmelig dårligt humør. Hun blev endnu mere sur, da hun fandt ud af, at butikken ikke havde det, hun gerne ville have. Og da den unge mand, der betjente hende, nægtede at tage mod hendes affald gennem vinduet, brokkede hun sig højlydt.

Starbucks ansætter 10.000 flygtninge som modsvar til Trump
Starbucks ansætter 10.000 flygtninge som modsvar til Trump

Næste dag vendte hun tilbage til butikken med et håndskrevet kort og en 50 dollar-seddel. Her undskyldte hun dybt for den måde, hun havde opført sig på.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Starbucks.

GALLERI: Sådan ville logoer se ud hvis de brugte sig selv
GALLERI: Sådan ville logoer se ud hvis de brugte sig selv

Den unge medarbejder, Andrew Richardson, havde dog ikke tænkt nærmere over episoden.

- Hun var lettere irriteret, men hun var stadig venlig over for mig. Det var som en to'er på en skala på ti for mig. Da hun kom tilbage, var der en fin udveksling. Hun var så sød og venlig. Det havde jeg bestemt ikke forventet. Det var meget, meget rørende, forklarer han om episoden.

På kortet, som man kan se her i artiklen, var der en tætskrevet undskyldning til baristaen, der også får ros fra sin overordnede for at være 'en sjov knægt at arbejde med'.

Baristaen, der skrev dette, er nu blevet fyret
Baristaen, der skrev dette, er nu blevet fyret

Chefen i den lokale Starbucks i Bishop, Donna Smalley, forklarer desuden, at undskyldningen er blevet meget vel modtaget - og det er ikke kun af Andrew Richardson:

- Det her betyder meget, ikke kun for Andrew personligt, men også for resten af butikken, fordi en person anerkender det faktum, at vores job ikke altid er let, og vi gør det bedste, vi kan, for at gøre vores kunder tilfredse. Jeg synes, at alle er kommet ud af det her som vindere, og derfor har det fået så meget opmærksomhed, siger Donna Smalley i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Starbucks fails: Det op ad bakke, når ekskæresten står bag disken

LÆS OGSÅ: Nettet går amok over denne McDonald's-kop: Kan du se hvorfor?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee afslører 'X Factor'-mysterie:...
bt.dk
Lavede kæmpe brøler mod Messi:...
bt.dk
Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
Kæmpe katastrofe på vej for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx