Af - 13/09-13 14:25

Filmede sit offer: 30 års fængsel for Facebook-drabFilmede sit offer: 30 års fængsel for Facebook-drab

Tre teenagere tævede sidste år en mand til døde, mens de filmede det.

storybild

Anthony Malcolm er den første af de tre teenagere, der får sin straf for drabet på familiefaderen Delfino Mora. (Billede: Chicago Police Department)

En af tre teenagere fra Chicago, der er anklaget for at have tævet en familiefar til døde sidste år, er blevet idømt 30 års fængsel.

Den 62-årige Delfino Mora, der havde en søn på 12, blev tævet af en af teenagerne, mens de andre filmede det med deres mobiltelefon. Derefter stjal de 60 dollar fra ham.

Han var i gang med at samle aluminiumsdåser og metal, som han derefter ville sælge. Men undervejs mødte han de tre teenagere, som allerede var begyndt at filme ham.

Kort efter blev Delfino Mora slået omkuld, så han bankede baghovedet ned i jorden. Det fik drengene til at grine højlydt på videoen.

Familiefaderen døde dagen efter på et nærliggende hospital.

Politiet havde dog ikke svært ved at finde frem til de tre drenge, da en video af overfaldet dukkede op på nettet. En af drengene havde selv lagt den chokerende video ud på Facebook.

Anthony Malcolm blev så den første af de tre til at få sin straf. Den lød på 22 år for mord og yderligere otte år for røveri.

Den 19-årige Malcolm optog drabet på sin telefon. Hans medtiltalte Nicholas Ayala og Malik Jones venter på deres dom.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx