Af - 28/12-15 10:56; Opdateret: 07/01-16 20:02

Se instagrams stenrige modeller: Så meget tjener deSe instagrams stenrige modeller: Så meget tjener de

Disse modeller tjener millioner af kroner ved at reklamere over for deres millioner af følgere.

storybild

Billede fra Claudia Alendes Instagram

Du behøver hverken at være skuespiller eller Victoria Secret model for at blive millionær - der er nemlig utrolig gode penge i at være populær på de sociale medier. Det har disse 8 kvinder for alvor formået at udnytte, skriver Mirror.

Den første millionær er fitness-guruen Paige Hathaway fra Minnesota, USA. Hun er kendt for sin vilde og tildels maskuline fysik. I følge The Sun har Hathaway tjent 38.600.000 på Instagram.

A photo posted by @paigehathaway on


Ana Cheri er født og opvokset i Californien og har tjent omtrent 24 millioner kroner ved at markedsføre produkter på Instagram.

A photo posted by anacheri (@anacheri) on


Kayla Itsines er 24 år gammel og kommer fra Australien. Gennem Instagram, træningsprogrammer og en app har Kayla Itsines tjent knap 50 millioner kroner. Hun skiller sig ud fra de andre ved at dele billeder af sine 4 millioner følgeres udvikling.

Chantel Zales er halv mexicaner og halv costaricaner. Hendes karriere startede med en reklame for Pepsi. Nu har hun tre millioner følgere - og har tjent det tidobbelte på Instagram.

A photo posted by Chantel Zales (@chantelzales) on


Den brasilianske undertøjsmodel Cláudia Alende er 22 år gammel, har 2.8 millioner følgere på Instagram og har tjent 20 millioner kroner på sin undertøjskarriere


Abigail Ratchford er 23 år gammel, bor i Los Angeles og arbejder som Playboy-model. Hun har tjent over 20 millioner kroner på at reklamere til hendes 2.7 millioner følgere.


Laci Somers har hovedsageligt tiltrukket sine 2.4 millioner følgere med sin kavalergang. Hun har tjent 20 millioner kroner på Instagram.


Amanda Lee har også tjent godt 20 millioner ved at posere i undertøj for hendes 2.3 millioner følgere.

A photo posted by Amanda Lee (@amandaeliselee) on


Alexa Brown startede sin professionelle modelkarriere, da hun fødte sit første barn. Nu har hun næsten 2 millioner følgere, og tjener cirka 15 millioner på sin fitnessprofil.


LÆS OGSÅ: Så meget betaler firmaer for ét insta-billede hos Kendall Jenner

LÆS OGSÅ: 8 irriterende typer du helt sikkert ser på Instagram i aften

LÆS OGSÅ: Blev kåret til Miss Universe ved en fejl: Nu taler hun ud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx