Af - 13/05-17 17:45

Rystende video: Her bager hun sit marsvin for likesRystende video: Her bager hun sit marsvin for likes

En 16-årig pige fra Brasilien valgte at tilberede sit marsvin i en mikroovn for at få flere følgere på sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »

Vitoria Muller havde ikke regnet med den respons, hun fik, da hun delte en video af sit marsvin i en tændt mikroovn, skriver flere udenlandske medier, herunder Metro.

Videoen var angiveligt en udfordring, hun var blevet stillet af nogle venner, og i stedet for at affeje udfordringen, valgte hun at tage dem på ordet.

Videoen fik folk over hele Brasilien til at rase mod den 16-årige pige, hvor de under hashtagget 'PunicaoParaVictoria' (Straf til Vitoria, red.) fordømte hendes handling.

20-årig model lagt for had: 'Klamme kælling'
20-årig model lagt for had: 'Klamme kælling'

På grund af den massive negative respons, hun fik på videoen, valgte Vitoria Muller at slette alle sine profiler på sociale medier. Men inden det skete, nåede Metro at opfange nogle af beskederne, folk havde skrevet under hashtagget.

En bruger skrev ifølge Metro: ’Jeg fatter ikke, hun tilberedte det stakkels dyr,’ mens en anden skrev ’Sikke en kælling, at mishandle et lille dyr på den måde, kun for at få flere følgere.’

Reaktionerne nåede frem til Vitorias far, som med det samme slæbte hende med til det lokale politi, hvor hun blev tvunget til at undskylde for sin opførsel.

Stephanie delte et billede - nu bliver hun både hyldet og lagt for had
Stephanie delte et billede - nu bliver hun både hyldet og lagt for had

’Min datter er blevet straffet for hendes ondskabsfulde opførsel. Dyret har det godt og på vegne af hele min familie vil jeg gerne undskylde.,’ skrev faderen på sociale medier.

Marsvinet blev fjernet fra hjemmet og er nu i sikre hænder på en dyreklinik. De oplyser, at på trods af den voldsomme video, er den ikke kommet noget til.

Se den ubehagelige video her.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Realitystjerne lagt for had - tog selfie med sin døde bedstemor

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx