Af Finn Bjørvig Hansen - 01/08-17 10:31

Amerikanske Taylor mødte fyr i en bar: Nu er hun tiltalt for voldtægtAmerikanske Taylor mødte fyr i en bar: Nu er hun tiltalt for voldtægt

Politiet i den amerikanske stat North Carolina har tiltalt en 20-årig kvinde for at have sex med en dreng på bare 14 år.

storybild

Den 20-årige Taylor Moseley sidder fængslet og venter på sin retssag. (Billede: Facebook)

Affæren blev opdaget af drengens mor. Ifølge det statslige politi fandt forholdet sted i maj måned. Det skriver The Independent.

Den universitetsstuderende Taylor Ashton Moseley mødte den unge mand, mens hun arbejdede i en bar. En ven introducerede dem for hinanden.

Efter at drengens mor rapporterede forholdet til myndighederne, blev Taylor Moseley tiltalt for usømmeligt forhold til et barn, voldtægt samt at have sex med et barn.

Taylor Moseley, der studerer ved East Carolina University i Greenville, North Carolina, er fængslet 170 km derfra. Hun sidder i Pender County Jail og venter på sin retssag. Hendes kaution er på 225.000 dollar (1,44 mio. kr., red).

I North Carolina, der er en konservativ stat med en stærk religiøs tradition, er det tilladt for drenge på 16 år at gifte sig - med forældrenes tilladelse - med en 14 årig pige; hvis hun er gravid.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx