Af Maria Christine Madsen - 13/10-17 19:34

På vej hjem fra bytur: Pige udsat for tre seksuelle overgreb på en timePå vej hjem fra bytur: Pige udsat for tre seksuelle overgreb på en time

Efter at være blevet væk fra sine venner gik en ung britisk teenagepige forleden alene hjem fra en bytur. Det udviklede sig til et mørkt mareridt for hende med tre forskellige overgreb.

Overvågningsvideo af to mistænkte gerningsmænd i London

Øverst kan du se overvågningsbilleder af to af de mistænkte gerningsmænd.

Ikke en gang. Ikke to gange. Men hele tre gange blev hun ifølge politiet udsat for seksuelle overgreb på vejen hjem i det østlige London.

Alt sammen inden for en time.

Nu efterlyser politiet i den engelske hovedstad gerningsmændene bag overgrebene på den unge pige på 17 år - og man formoder, at der kan være tale om op til fem gerningsmænd i alt. Det skriver Metropolitan Police i en pressemeddelelse fredag.

Den unge pige var ifølge politiet på vej hjem efter at være blevet væk fra sine venner, som hun havde været i byen med i Tower Hamlets om aftenen den 29. september.

Mellem klokken 23:55 og klokken 00:55 blev hun ifølge politiet angrebet tre gange af forskellige mænd.

Ved det første overgreb skal der have været en gerningsmand til stede. Det samme ved det andet overgreb. Ved det sidste overgreb formoder politiet, at gerningsmanden var en del af en gruppe.

Overvågningsbilleder har fanget to af de mistænkte gerningsmænd - der omtales som mistænkt to og tre - efter at have studeret overvågningskameraer langs den rute, den 17-årige pige gik.

Den unge piges mareridt begyndte angiveligt kort før midnat, hvor man på overvågningsbilleder kan se, at hun bliver båret af en mand - mistænkt et - på Cambridge Heath Road. De to ser ud til at gå forsvinde ind ved en opgang langs vejen, hvorefter manden ikke længere er at finde på overvågningsbilleder, der er i for dårlig kvalitet til at blive offentliggjort.

Efterfølgende har politiet fundet dele af den unge kvindes tøj fra overkroppen på stedet.

Kort efter midnat kan man se pigen vakle usikkert ned ad Mint Street, hvor en anden mand med skæg følger efter hende på cykel - han er mistænkt nummer to. Da det næste overvågningskamera fanger dem, har manden taget kontakt til pigen, hvorefter han angiveligt ledte pigen hen til et område væk fra vejen, hvor de forblev en rum tid. Kameraet viser derefter mistænkt to forlade stede og gå sin vej.

Pigen, hvis tøj sidder i uorden, dukker kort efter op igen og går ned ad Corfield Street.

Nogle få minutter senere - omkring klokken 00:45 - mener efterforskerne, at hun blev udsat for et tredje overgreb. Denne gang med to eller tre gerningsmænd indblandet.

Overvågningsbilleder har fanget en mand - mistænkt tre - gå ned ad Corfield Street, hvor han møder to andre personer under nogle træer. På billederne kan man se, at manden læner sig ned mod noget mellem to parkerede biler. Efterforskerne mener, at det var der, pigen blev udsat for endnu et seksuelt overgreb.

Efterfølgende forsvandt personerne fra stedet, og en tilfældig forbipasserende fik senere øje på teenagepigen, der lå på jorden. Vedkommende ringede med det samme til politiet, da det var tydeligt, at noget var galt.

Pigen blev hentet af politiet og taget med til undersøgelser og givet hjælp.

Efterforskere fortæller til engelske The Guardian, at man mener det er muligt, pigen var blevet dopet med noget før overgrebene fandt sted, og at man er nu i gang med at lave toksikologiske undersøgelser for at teste det.

Politiinspektør Suzanne Jordan fra Met's Child Abuse and Sexual Offences Command fortæller, at man er taknemmelig for, at nogen greb ind, da man fandt hende, så man på den måde fik forhindret, at der kunne blive begået flere overgreb mod pigen.

»Det her er en horribel sag om flere seksuelle overgreb på en ung kvinde, der bare var på vej hjem efter en bytur,« siger hun i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Vi mener, at to af de tre overgreb er af meget alvorlig karakter, og vi er fast besluttet på at fange de skyldige for disse forfærdelige forbrydelser. Jeg vil opfordre alle, de genkender de her mænd på billederne, til at kontakte os hurtigst muligt.«

Der er endnu ikke anholdt nogen i sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død efter fald fra vindue
bt.dk
Menneskejagt i gang - flere kvæstede...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx