Af - 05/12-16 22:00

Lille dreng døde i glohed bil: Nu har faren fået sin domLille dreng døde i glohed bil: Nu har faren fået sin dom

Retten har afgjort, at en mand handlede bevidst, da han efterlod sit lille barn i en varm bil i syv timer. Nu har han fået sin dom.

Bildstrecke im Grossformat »

Livstid bag tremmer uden mulighed for prøveløsladelse.

Sådan lyder dommen til amerikanske Justin Ross Harris, der er blevet dømt for overlagt mord på sin egen 22 måneder gamle søn. Det skriver ABC News.

Lille dreng døde i varm bil: Nye detaljer peger på at far er morder
Lille dreng døde i varm bil: Nye detaljer peger på at far er morder

Lille Cooper mistede livet den 18. juni 2014, hvor hans far havde efterladt ham i en glohed bil på en varm sommerdag i delstaten Georgia. Omkring syv timer tilbragte drengen i den låste bil, indtil hans lille krop gav efter.

- Han døde på den mest torturerende, horrible og utrolige mulige måde. Det kan ikke forsvares, lød forklaringen fra dommeren, som foruden livstidsstraffen idømte Harris 32 års fængsel for nogle andre sigtelser.

Overlagt mord
Justin Ross Harris forklarede selv tilbage i 2014, at der var tale om et uheld. Han skulle have afleveret sin søn i dagpleje, men glemte det og kørte i stedet til sin arbejdsplads få minutter fra dagplejen.

15 måneder gamle tvillingepiger fundet døde i varm bil
15 måneder gamle tvillingepiger fundet døde i varm bil

‘Hvad har jeg gjort?’, råbte han angiveligt gentagne gange, da han kom ud til sin bil syv timer efter og fandt sin livløse søn i bilen.

Men ifølge politiet var der beviser for, at Harris havde forladt sit kontor i frokostpausen for at gå ud til sin bil - og desuden skulle han via sin computer have søgt efter viden om, hvor varm en bil skal være, før et barn mister livet.

Under retssagen kom det desuden frem, at Harris skulle have haft flere affærer online - heriblandt med en mindreårig pige, som han udvekslede seksuelt eksplicitte samtaler med. Ifølge anklagerne ville han slippe af med sine ansvar over for sin familie, og slog derfor sin søn ihjel og fik det til at se ud som et uheld.

I livsfare: Baby glemt i stegende varm bil i tre timer
I livsfare: Baby glemt i stegende varm bil i tre timer

Reddede hundehvalp fra varm bil: Nu hyldes betjentene på nettet
Reddede hundehvalp fra varm bil: Nu hyldes betjentene på nettet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Bendtner udstilles og revses: 'Han...
bt.dk
Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx