Af - 24/03-16 08:39

Efter terrorangreb deles disse efterlysninger på sociale medierEfter terrorangreb deles disse efterlysninger på sociale medier

Pårørende leder på livet løs efter deres kære mere end et døgn efter terrorangrebet i Bruxelles. Her er nogle af de efterlysninger, der florerer på de sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »

"Vi kan stadig ikke få fat på ham". Sådan skriver familien om David Dixon, der ikke har givet lyd fra sig siden terrorangrebet i Bruxelles.

"Min Johanna Atlegrim mangler stadig" og "Vi kan stadig ikke få fat på ham". Det står der på nogle af de efterlysninger, der efter terrorangrebet i Bruxelles lægges ud på de sociale medier.

Efterlysninger kommer fra forhåbningsfulde familier og nære venner, der stadig ikke har hørt fra deres kære siden tirsdag morgen. Flere oplyser, at den efterlyste seneste er set eller har ladet høre fra sig, da de var i Bruxelles lufthavn eller i metroen.

Den første eksplosion i Bruxelles fandt sted i lufthavnen klokken 08.00, og klokken 09.11 fandt endnu en eksplosion sted på metrostationen Malbaek.

Indtil videre har angrebene kostet 31 mennesker livet og 271 er såret. De efterladte frygter det værste.

Her ses en efterlysning af en ung mor ved navn Sabrina Esmael Fazal. Hun har ikke kontaktet sin familie siden tirsdag morgen.


Avis: Belgisk politi jagter endnu en mistænkt
Avis: Belgisk politi jagter endnu en mistænkt

Min Johanna Atlegrim mangler stadig. Sådan efterlyser en kvinde 30-årige Johanna Atlegrim, der oprindeligt er fra Umeå i Sverige. Da angrebet fandt sted, skulle hun have opholdt sig i metroen.


OVERBLIK: Det ved vi nu om angrebene i Bruxelles
OVERBLIK: Det ved vi nu om angrebene i Bruxelles

Datteren til ægteparret André Adam og Danielle efterlyser nu sine forældre på Facebook. De er har senest givet lyd fra sig, da de befandt sig i lufthavnens afgangshal. Danielle er efterfølgende blevet fundet på et hospital i Flandern, men André Adam er stadig forsvundet.

André Adam missing since yesterday morning. Last known to be in Zaventem departure area. Nous cherchons à obtenir de ses...

Opslået af Gigi Adam på 22. marts 2016

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Dansk provinsby har fået sin første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx