Af - 28/07-15 13:09

Mor sendte børn i børnehave: Hun hentede dem med SLEMME forbrændingerMor sendte børn i børnehave: Hun hentede dem med SLEMME forbrændinger

Moren fandt dem grædende i smerter, da hun skulle hente dem. De to, unge drenge fik anden- og tredjegradsforbrændinger.

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk mor er meget, meget lidt glad. Hun havde sendt sine børn i børnehaven fredag morgen, hvor de skulle på tur til det lokale badeland Splash Pad.

- Jeg fik fri fra arbejde klokken 17 og tog af sted for at hente dem, da jeg så de var tydeligt solbrændte. En af de ansatte, gjorde endda grin med min ældste søn, fordi begge var blevet solbrændte, men han opførte sig som en 'baby' og græd, fortæller Shaunna Broadway til Buzzfeed.

Ejer af børnehjem: De måtte have voldtaget mig alt, hvad de ville
Ejer af børnehjem: De måtte have voldtaget mig alt, hvad de ville

I byen Vinita, Oklahoma var det hele 48 grader varmt i solen den dag, og moren fortæller, at nyhederne anbefalede, at man blev indendøre - alligevel var børnehaven taget i vandland. Broadway fortæller, at børnehaven havde bedt de to, små børn om at tage tøj på, men at drengene på 5- og 7 år ikke havde lyst til det.

Lørdag morgen begyndte forbrændingerne at danne vabler, og drengene var i forfærdelig smerte. De tog på hospitalet og fik smertestillende medicin, samt creme smurt udover kroppen.

Sådan får mor sin søn til at spise sund mad
Sådan får mor sin søn til at spise sund mad

- Men drengene blev ved med at skrige og græde hele dagen. Min ældste søns bryst begyndte at gøre ondt, og han fortalte, at han havde svært ved at trække vejret.

Og søndag besøgte de et andet hospital for et andet perspektiv. Og så blev drengene pludselig fløjet helt til Texas, hvor de blev indlagt på et børnehospital. Der er de nu indlagt, mens de skal hjælpes med vejrtrækning og heftigt, smertestillende medicin.

Shaunna Broadway er gået til politiet med sagen og har skaffet en advokat.

Mand kørte bevidst andefamilie over - nu får han sin straf
Mand kørte bevidst andefamilie over - nu får han sin straf

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Otte mænd fængslet efter knivstikkeri
bt.dk
Skidt nyt for landsholdet: Danmarks...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Carøe til 'Gamle' Hansens bisættelse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx