Af - 03/06-16 19:43

TV: Carl har 29 tatoveringer med Miley Cyrus - kan ikke finde en kvindeTV: Carl har 29 tatoveringer med Miley Cyrus - kan ikke finde en kvinde

Det virkede ellers som sådan en god ide.

For nogle år siden trådte britiske Carl McCoid frem i offentligheden og fortalte, at han var verdens største fan af Miley Cyrus, og som bevis havde han fået lavet intet mindre end 29 tatoveringer, der hyldede hende.

Men trods den ihærdige indsats, var det ikke noget den amerikanske stjerne var voldsomt imponeret over.

- Der er en fyr, der har sat rekord i at have mit ansigt tatoveret, indtil videre har han fået lavet 18, og de er virkelig grimme, lød reaktionen fra Miley Cyrus, og nu er der kommet mere malurt i Carl McCoids bæger.

For tatoveringerne er skyld i, at han ikke kan finde en kvinde.

- Folk kan ikke se udover tatoveringerne. De har en negativ indvirkning på mit liv. Jeg føler mig låst af dem, siger han til Daily Mail.

Han har nu besluttet sig for at få dem fjernet igen ved hjælp af laser, og den første der ryger, er også den største, fortæller han.

- Det gør virkelig ondt. Det er 10 gange mere smertefuldt end at få dem lavet, men det rør mig ikke, hvor meget smerte jeg må gennemleve. Jeg føler mig fri, og det er rart at slippe af med dem, siger han til Daily Mail.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx