Af Lars Dinesen - 23/08-17 16:45

Brandmænd frelste smågrise fra at brænde ihjel: Fik dem serveret som pølser som takBrandmænd frelste smågrise fra at brænde ihjel: Fik dem serveret som pølser som tak

En brandstation i Storbritannien har rodet sig ud i en shitstorm efter et opslag, hvor man ser brandmændene grille kødet fra nogle af de svin, de tidligere har reddet.

storybild

Modelfoto

Ved en brand i en lade reddede brandfolk fra brandstationen i Pewsey i Storbritannien livet på to søer og deres 18 små grisebasser. Et halvt år senere udløste en tak for redningen en shitstorm for redningspersonalet.

Det skriver BBC.

Med 60 ton hø, der stod i åben lue, så det sort ud for de 20 grise, der også boede på gården. Dyrene undgik heldigvis at måtte brænde inde, men folk raser nu over måden, som gårdejeren fra Wiltshire valgte at takke redningspersonalet på for deres indsats.

»Jeg er sikker på, at vegetarer vil hade det her,« siger bonden Rachel, der afleverede pølser, der var lavet på de frelste grises bacon til brandmændene, der delte grillstunden på Facebook.

Opslaget er dog senere blevet slettet fra Brandstationen i Pewseys Facebook-side. Sidenhen har syv brugere valgt at give dårlige anmeldelser på siden. De lyder alle på én stjerne, og der er nu omkring 50 procent af henholdsvis 5-stjernede anmeldelser og bundkarakteren.

På de sociale medier raser britiske dyrevenner over behandlingen af grisene, der fra begyndelsen var tænkt til at være slagtesvin. Retorisk stiller de spørgsmål om, hvorvidt brandfolkene ville gøre det samme, hvis de havde reddet en hund eller en kat ud af et træ.

Hverken landmand eller brandfolk fortryder angiveligt, at de spiste pølserne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx