Af - 10/05-16 17:25

3-årig dreng drikker af flaske, da familien finder noget klamt i den3-årig dreng drikker af flaske, da familien finder noget klamt i den

Drengen nåede at drikke af sodavandsflasken, før han opdagede den.

Bildstrecke im Grossformat »

Da et ægtepar i Texas købte en sodavandtil deres 3-årige barnebarn, havde de ingen anelse om, at flasken gemte på andet end Dr. Pepper.

Drengen sad på bagsædet af parrets bil og drak af flasken, og da han ikke skulle have mere, satte han proppen på.

Tør du følge med ned i rottens hule?
Tør du følge med ned i rottens hule?

Men da bedstefaren kiggede nærmere på flasken dagen efter, så han noget, der flød rundt i den mørke væske. Det viste sig, at der lå en rotte nede i flasken, som det ikke var lykkedes nogen at opdage, fordi væsken var mørk.

- Der findes ikke noget, som når ens barnebarn drikker en halv flaske Dr. Pepper for så at finde en rotte i flasken, skrev bedstefaren John Graves på Facebook, hvor han også delte et bilelde af den døde rotte i flasken.

Efter fundet skyndte de sig at få deres barnbarn tilset af en læge, der tog blodog urinprøver for at sikre sig, at skadedyret ikke havde overført nogle sygdomme.

Mand prøvede at beskytte sin hund - fik tæsk af fire mænd
Mand prøvede at beskytte sin hund - fik tæsk af fire mænd

- Svaret fra Dr. Pepper var, 'send fasken ind, og så svarer vi dig om 6-8 uger'. Er de vanvittige? Tænk hvis mit barnebarn havde drukket gift eller sygdomme, siger John Graves til KPRC2.

Dr. Pepper har reageret på fundet ved at sige, at det virker meget usandsynligt, at rotten skulle være endt i flasken i forbindelse med firmaets produktion, men at de tager sagen alvorligt.

FØJ: Kæmperotte på over en halv meter fanget
FØJ: Kæmperotte på over en halv meter fanget

De vil dog ikke foretage sig yderligere, før John Graves sender flasken ind til firmaet, hvilket han indtil videre nægter, da han vil have foretaget sine egne prøver af flaskens indhold først.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx