Af - 22/01-14 19:45; Opdateret: 22/01-14 19:58

Rapport: Facebook vil miste de fleste af sine brugereRapport: Facebook vil miste de fleste af sine brugere

Ifølge en forudsigelse fra Princeton University, vil Facebook i 2017 have mistet 80 procent af sine brugere. Dansk ekspert anerkender, at firmaet har udfordringer.

storybild

Ifølge en forudsigelse fra forskere på Princeton University, vil Facebook have mistet 80 procent af sine brugere i 2017. (Billede: Polfoto/AP/Matt Rourke)

Det ser sort ud for det sociale medie, Facebook. I hvert fald hvis man skal tro den forudsigelse et forskerhold fra Princeton University er kommet med. Her forudsiger de at Facebook i 2017 vil have mistet 80 procent af deres brugere.

Se hvem der gør sine selfies mere sexede
Se hvem der gør sine selfies mere sexede

- Facebook er begyndt at vise tegn på, at folk forlader siden, og at derouten vil fortsætte i de kommende år og Facebook vil miste 80 procent af sine brugere mellem 2015 og 2017, hedder det i rapporten.

Er dette den dummeste Twitter-trend nogensinde?
Er dette den dummeste Twitter-trend nogensinde?

Trine-Maria Kristensen, ekspert i sociale medier og underviser på RUC, anerkender at Facebook står overfor nogle store udfordinger i fremtiden, men er dog ikke parat til at lægge Facebook i graven endnu.

Hvad siger dit sociale netværk om dig?
Hvad siger dit sociale netværk om dig?

- Jeg er ikke helt klar til at slå dem ihjel. Men jeg mener, at opgaven bliver stor fremadrettet. Firstmovers synes ikke længere, at Facebook er så spændende, og Facebook står med det problem, at der kommer flere og flere annoncer, som irriterer brugerne, og som kan være medvirkende til, at de begynder at kigge sig om efter nye sociale medier, siger Trine-Maria Kristensen til Metroxpress.

Unge sulter sig på socialt medie
Unge sulter sig på socialt medie

Hun påpeger dog også, at Facebook igennem årene har været god til at følge med tidens trends, og desuden opkøbe kommende konkurrenter.

- Man skal bestemt ikke underkende, at Facebook har haft stor succes med at følge med , og opkøbe mindre, nye og spændende firmaer, påpeger Trine-Maria Kristensen.

Derfor har Nicki Bille droppet socialt medie
Derfor har Nicki Bille droppet socialt medie

Hun bakkes op af Michael Santoli, Finance Senior hos Yahoo, som i går udtalte til deres hjemmeside, at han mener, at Facebook er kommet for at blive, men finder et mere roligt leje, og bliver sådan en ting som Outlook, som de fleste mennesker benytter sig af, uden rigtigt at tænke over det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx