Af Frida Marie Bertelsen - 29/01-18 11:25

Politiet stoppede ham - og så mistede han hurtigt kørekortet Politiet stoppede ham - og så mistede han hurtigt kørekortet

HUSK det nu!...

storybild

Norsk politi opfordrer nu alle bilister til at skrabe isen af forruden på bilen, så sigtbarheden bliver optimal og forsvarlig under kørsel.

Det skriver det norske medie Dagbladet i kølvandet på, at en norsk bilist her til morgen fik frataget kørekortet i den norske by Tromsø.

Operationsleder i Tromsø politidistrikt, Karl Erik Thomassen, fortæller til Dagbladet, at køretøjet blev stoppet af en patrulje.

Det norske politi ønsker at sprede budskabet yderligere, og har derfor også delt et billede på Twitter, hvor man tydeligt kan se det dårlige udsyn fra førerens bil:

»På billedet kan man se, at det ikke er muligt for føreren at se krydsende fodgængere. Bilisten blev stoppet om morgenen og på det tidspunkt, er der børn, der er på vej til skole,« fortæller Karl Erik Thomassen til mediet.

Desuden pointerer operationslederen også i artiklen, at det, den sidste tid, er blevet et stigende problem, at folk ikke får sikret sig en forsvarlig kørsel uden for meget is på forruden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx