Af Webstud/AS - 14/07-17 14:13; Opdateret: 14/07-17 14:24

Fik ansigtstatovering i spritbrandert: Nu får Mark en chance tilFik ansigtstatovering i spritbrandert: Nu får Mark en chance til

Det er ikke nemt at finde et job. Det bliver bestemt ikke nemmere, hvis du har en tatovering i ansigtet.

storybild

(Billede: Scanpix modelfoto.)

En teenager, som i en brandert fik en tatovering i ansigtet, har haft store problemer med at få et job. Nu spørger han Facebook om hjælp, skriver New Zealand Herald.19-årige Mark Cropp fra New Zealand er knust over, at han ikke har formået at finde sig et job, efter han kom ud af fængslet, hvor han afsonede to år for væbnet røveri. Den arbejdsløse tilværelse betyder nemlig, at han ikke kan forsørge sin kæreste og datter.

Der er dog en simpel årsag til, at han ikke kan få et job; i fængslet drak han sig fuld i hjemmebrændt sprit og fik en markant tatovering, der staver 'Devast8', hvilket kan oversættes til 'ødelægge' eller 'hærge'.- Hej, jeg er opsat på at arbejde, men der er noget, der stopper mig, og det er tatoveringen på mit ansigt, indleder Mark sit Facebook-opslag med.

LÆS OGSÅ: 17-årige Manja laver hjemmelavede tatoveringer på sig selv og sine vennerHan fortæller, at han endnu ikke har et CV, men har haft flere jobs, inden han valgte at få tatoveringen. I Facebook-tråden bliver der først gjort grin med Mark:- Hvis det er nødvendigt, gro et skæg, skriver Shane Hunter.

- Spørg din dame om noget af det der make-up?, skriver Zenith Fonuti

- Du må have været på nogle ret stærke stoffer, skriver Amber Brown.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard tvunget til at få fjernet tatovering

Stemningen vender dog, da flere næstekærlige brugere skriver, at han bør have en chance mere.

- Hvis du kan bestå narkotesten og ikke har nogle straffedomme, send venligst en besked, siger Usman Mani.

- Jeg er make up artist, så hvis du ikke har et problem med at putte lidt make up i ansigtet inden arbejde, kan jeg vise dig hvordan du gør det ordentligt, så det holder hele dagen. Jeg er her for at hjælpe, skriver Aimee Kat.

- Hvis du sender mig din information, laver jeg et CV og ansøgning gratis. Det tager mig ikke længe, tilbyder Tearna Millett Ireton.

Det hele løser sig i sidste ende, da Facebook-brugeren Jediz Arena angiveligt giver ham et job.

- Jeg har netop talt med ham, han er i gang med at klare sit sikkerhedspas og skriver kontrakt med mig og min stillads-besætning, skriver arbejdsgiveren, som tilføjer, at man aldrig skal dømme en bog på dens omslag.

LÆS OGSÅ: Er det her Danmarks DUMMESTE fan-tatoveringer?

Mark har også fået flere tilbud om at få fjernet tatoveringen - noget, han netop har besluttet sig at takke ja til.

- Jeg vil gerne have den fjernet. Det er en rimelig stor barriere, når man tænker over det, fortæller han New Zealand Herald.

Se et interview med teenageren her.

LÆS OGSÅ: Læge: Tatoveringer er tikkende giftbomber

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx