Af - 17/11-15 07:19

Er det en fugl? Nej, det mænd med jetpacks der suser rundt om et flyEr det en fugl? Nej, det mænd med jetpacks der suser rundt om et fly

Se den vilde video: I 1200 meters højde suser de rundt om verdens største passagerfly - med jetpacks på ryggen.

Jetman og Jetman Junior lavede tidligere på året en video fra deres stunts i Dubai. Nu har de overgjort sig selv og lavet en vild video fra en flyvetur rundt om verdens største fly. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En video med to vovehalse i Dubai er gået viralt. Det er de to modige jetpack-flyvere Yves Rossy og Vince Reffet der har begået det farlige stunt, som heldigvis endte godt.

TV: Jetpack-tur over Dubai er det vildeste, du kommer til at se i dag
TV: Jetpack-tur over Dubai er det vildeste, du kommer til at se i dag

De to jetmen, som de kalder sig, sprang fra 1500 meters højde ud fra en helikopter og susede så ned og omkring flyet med imponerende 193 kilometer i timen skriver Daily Mail.

TV: Kvinde fanger flykatastrofe på Snapchat
TV: Kvinde fanger flykatastrofe på Snapchat

- Jeg har en baggrund i flybranchen som pilot, og det har altid været min drøm at flyve uden begrænsningen i at sidde inde i et cockpit. Det var fuldstændig surrealistisk at flyve langs med det største fly der findes, og vi følte os som myg ved siden af en gigantisk ørn, siger jet-manden Yves Rossy.

Stuntet var nøje koreograferet, og foregik hen over Dubai med udsigt til byggeriet Burj Khalifa og den kunstige sand-ø Palm Jumeirah.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Ny bekymring for Hareide: Endnu en...
bt.dk
Så du detaljen ved Pione Sistos...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx