Af Maria Christine Madsen - 26/09-17 08:50

En fremmed dukkede op til begravelse: Den mærkværdige årsag går nu verden rundtEn fremmed dukkede op til begravelse: Den mærkværdige årsag går nu verden rundt

Da engelske Margaret Whitehead skulle tage en sidste afsked med sin datter til hendes begravelse, lagde hun mærke til en fremmed kvinde, der var mødt op. Hun troede, kvinden måske var en af datterens kolleger, men kvindens svar afslørede noget helt andet.

storybild

MODELFOTO. (Billede: Shutterstock)

Margaret Whiteheads datter Catherine blev kun 42 år, før hun mistede livet til Addisons sygdom - også kendt som primær binyrebarksvigt, der skyldes mangel på hormoner, som normalt bliver produceret i binyrebarken.

Den dag, familien skulle tage en sidste afsked med Catherine til hendes begravelse i byen Slough i det sydlige England, mødte en fremmed kvinde ifølge Margaret op.

Det fortæller hun til det engelske medie Metro.

»Hun (den fremmede kvinde, red.) fik min søn Kevin til at give hende et lift fra kirken og hen til Irish Center, hvor der var gravøl,« fortæller Margaret.

»Der var en masse mennesker til begravelsen fra Catherines arbejde, så jeg gik bare ud fra, at hun var en kollega.«

Til sidst spurgte Margeret dog angiveligt kvinden om, hvor hun kendte hendes datter fra.

»Da jeg tale med hende, sagde hun, at hun plejede at arbejde med Catherine som tjener,« siger hun til Metro og tilføjer:

»Men min datter har aldrig arbejdet som tjener.«

Samtidig opførte kvinden sig ifølge Margeret en kende mærkeligt.

»Hun spiste fra buffeten, som var der ingen dag i morgen, og da det var forbi, fandt hun en Tupperware-boks frem og fyldte den med mad, før hun cyklede væk med den i cykelkurven,« siger hun.

Flere engelske medier har fundet frem til kvinden, som har et helt særligt - og ikke så flatterende - ry i Slough.

Kvinden, der hedder Theresa Doyle og er 65 år, er nemlig angiveligt kendt i området for at tage til fremmede folks begravelser - alene for at spise den mad, der er sat frem til gravøllet, skriver Metro.

En nabo til den ældre kvinde, der bor alene, fortæller til Metro, at hun ofte bliver set forlade sit hjem iført farverigt tøj, men at hun har mørkt tøj gemt væk i cykelkurven, så hun kan skifte, når hun nærmer sig kirken.

Flere beboere i byen har udtrykt deres utilfredshed med kvinden, og præsten Noel Connelly, der arbejder i Holy Redeemer Church, hvor Theresa Doyle ofte dukker op, forklarer, at hun har gjort det i de 14 år, han var været der.

Andre naboer fortæller dog, at Theresa Doyle gør det, fordi det er den eneste mad, hun kan få om dagen, da hun tilsyneladende ikke ejer et køleskab eller en ovn.

Ifølge Metro forklarer den ældre kvinde selv, da hun bliver spurgt om, hvorfor hun gør det:

»Det vedrører ikke dig. Jeg bliver nødt til at gå nu, jeg har et sted, jeg skal være.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Vidste du det? 'Nybygger' er i...
bt.dk
Isnende kulde på vej til Danmark: Tag...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx