Af - 09/04-15 18:14

Denne mand har den perfekte reaktion over for nynazistDenne mand har den perfekte reaktion over for nynazist

Organisation, der vil have mindsket indvandringen til Australien, blev konfronteret af antiracister.

Bildstrecke im Grossformat »

Se de vilde billeder fra Australien.

- Jeg så nynazisten komme tæt på manden med solbrillerne, hvor han begyndte at råbe ad ham. Men han svarer ikke tilbage og står blot med udstrakte arme og med et perfekt, roligt udtryk i ansigtet.

Sådan lyder det fra fotografen Kenji Wardenclyffe, der tog overstående foto den 4. april, til metroxpress, da 'Reclaim Australia' demonstrerede og stødte sammen med moddemonstrationen 'Rally against Racism'.

'Reclaim Australia, der er en organisation, som gerne vil have mindsket indvandringen til Australien, havde fået tilladelse til at holde en demonstration i Melbourne med deres budskab. Det fik straks folk til at starte antiracistiske moddemonstrationen 'Rally against Racism'.


(Video: Kenji Wardenclyffe/Wardenclyffe Photography)

Den 27-årige freelance fotograf fra Melbourne, hvor demonstrationerne også foregik, forklarer desuden, hvorfor episoden opstod:

- Der var et par hundrede 'Reclaim Australia'-demonstranter og nogle få tusinde antiracistiske protester til at imødegå dem. Jeg havde fået banet mig vej til kanten af protesten - nær politiets linjer - hvor en blokade af antiracistiske demonstranter fra 'Rally against Racism' holdte nogle af 'Reclaim Australien'-demonstranterne ude af deres vigtigste område.

- Her masede nynazisten med den tydelige Svastika-tatovering sig frem og forsøgte at provokere antiracisterne. Men det lykkedes ham ikke at få den ønskede reaktion, siger australsk-asiatiske Kenji Wardenclyffe, som går på universitetet, og fortsætter:

- Efter at billedet var taget, forsøgte nynazisten stadig at starte et slagsmål. Men igen og igen stod den mørklødet mand med solbrillerne sig imellem og brugte sig selv som et skjold fra de verbale angreb, der kom.

Du kan se alle billederne øverst i artiklen.

Hvis du gerne vil se mere af Kenji Wardenclyffe arbejde som freelance fotograf, kan du se det ved at trykke her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx