07/03-15 13:26

Bobbi Kristina-tragedien: Kæresten indlagtBobbi Kristina-tragedien: Kæresten indlagt

Nick Gordon, der er kæreste med Whitney Houstons koma-ramte datter, Bobbi Kristina, er tjekket ind på en afvænningsklinik, oplyser familien.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Tragedien fortsætter i familiedramaet om Whitney Houstons koma-ramte datter, Bobbi Kristina Brown, der har været uden bevidsthed efter en mystisk drukneulykke i et badekar 31. januar.

Hendes kæreste, 25-årige Nick Gordon, er blevet indlagt på en afvænningsklinik. Det oplyser et familiemedlem til Gordon til ABC News.

- Familien støtter Nick 100 procent, lyder den korte melding fra Gordon-familien.

Stor mystik om Whitney Houstons datter
Stor mystik om Whitney Houstons datter

Indlæggelsen skete, efter at Nick Gordon deltog i talkshowet "Dr. Phil" for at tale ud om sit stof- og alkoholmisbrug. Ifølge en pressemeddelelse fra programmet fortæller Gordon, at han "lider af svære, psykiske smerter og panikanfald" siden kærestens drukneulykke og indlæggelse, skriver CBS News.

Ifølge Gordon har det heller ikke hjulpet, at han ikke må besøge sin kæreste ved sygesengen på hospitalet.

Derfor tog tv-lægen og Gordons mor initiativ til indlæggelsen, lyder det videre fra CBS News.

Familie siger farvel: Houstons datter er døden nær
Familie siger farvel: Houstons datter er døden nær

Den unge sangerinde fyldte onsdag den 4. marts 22 år, og her gav Houston-familien en dyster melding om Bobbi Kristinas fortsat uvisse skæbne.

- I dag er det Bobbi Kristinas 22-års fødselsdag, og vi beder jer om at fortsætte med at have hende i jeres bønner, eftersom hun stadig kæmper kampen for sit liv, underskrev pigens tante, Patricia Houston, erklæringen.

I midten af februar meddelte politiet, at man holder alle muligheder åbne i den mystiske sag, og at det derfor ikke kan afvises, at der vil komme eventuelle anklager, hvis der er en kriminel handling bag ulykken.

Whitney Houstons datter fundet bevidstløs i badekar
Whitney Houstons datter fundet bevidstløs i badekar

- Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, understregede politiets informationsofficer, Lisa Holland, til ABC News.

Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, mistede i 2011 på tragisk vis livet ved druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop som følge af en overdosis.

Newspaq


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Kæmpe brøler: Billeder af Kim Walls...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx