Af David Andersen - 01/09-17 08:04

De skulle ikke have forsøgt at røve en bar fyldt med civil-pansereDe skulle ikke have forsøgt at røve en bar fyldt med civil-pansere

To røvere troede, at en bar i Maryland var et nemt offer - desværre for dem var der fest for en betjent, som gik på pension.

storybild

Sent tirsdag eftermiddag var d'herrer Joseph McInnis III, 21 år, og 22-årige Tyree McCoy på jagt efter hurtige penge.

Bevæbnet med en pistol gik de derfor ind på den undselige bar Monaghan's Pub i sovebyen Woodlawn i den amerikanske stat Maryland, og tvang en medarbejder til at udlevere et ukendt kontantbeløb.

Det var rigtig, rigtig dumt af dem.

I lokalet lige ved siden af, blev der nemlig holdt afskedsfest for en politimand, som er gået på pension, og rummet var derfor proppet med betjente i civil.

Det rapporterer wbaltv.com.

»På det tidspunkt vidste personen bag kasseapperatet, at der var en afskedsfest for en betjent i gang, så de gik ind i den anden afdeling og alarmerede politifolkene om, at de lige havde været udsat for væbnet røveri«, siger Jennifer Peach fra politiet i Baltimores politikreds til wbaltv.com.

McInnis og McCoy nåede kun lige ud af baren og lidt ned af vejen, før de blev indhentet af de mange betjente og anholdt. De to uheldige røvere blev snart efetr sigtet for væbnet røveri og våbenbesiddelse, og er nu fængslet uden mulighed for kaution - altså løsladelse mod et kontantbeløb i pant.

Ifølge Jennifer Peach kom hverken ansatte, kunder eller betjente til skade under episode - det samme kan vist ikke helt siges om de to røvere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

17-årige Cecilie har fået nok af...
bt.dk
Fie Laursen afslører snyd i populært...
bt.dk
Burgerrestaurant får tredje sure...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx