Af - 22/06-15 19:14; Opdateret: 22/06-15 19:24

Ingen kom til 10-årigs fødselsdagsfest – så trådte hele byen tilIngen kom til 10-årigs fødselsdagsfest – så trådte hele byen til

Det var kritisk for en

storybild

Den 10-årige pige fik sig lidt af en fest alligevel. (Billede: Borberg Thomas)

Jens Skarp reagerede hurtigt. Han fik sine fire børn – Valle, Noel, Moa og Oscar – til at trække i tøjet og komme af sted.

- Det var en selvfølge for mig, jeg kan ikke forstå, hvordan man kan gøre det mod et barn, , siger Jens Skarp til svenske Expressen.

Fejrede 16 års fødselsdag – så kom klam gave fra oven
Fejrede 16 års fødselsdag – så kom klam gave fra oven

Han var én af de omkring 100 mennesker, der i lørdags dukkede op til en 10-årig piges fødselsdagsfest, selv om han knap kender hende.

Grunden? 29 af pigens klassekammerater var inviteret til disko-fest i et lokale i den lille skånske by i Sydsverige. Der var sodavand, popcorn og masser af disko-musik i et lejet lokale i den lille by.

Syv havde meldt afbud, men et kvarter efter festens starttidspunkt klokken 18 var ingen kommet. Og da datteren hurtigt blev noget mismodig ud, fik moren – Therese Gunnarson – en god ide. Hun skrev et hurtigt opslag på Facebook.

Verdens lækreste mand fyldte 40: Se billeder fra fødselsdagen her
Verdens lækreste mand fyldte 40: Se billeder fra fødselsdagen her

Her inviterede hun simpelthen alle i sin Facebook-omgangskreds:

Jeg skriver dette, så alle kan se det, og store som små i godt humør er velkomne omgående i spejderhytten, så min datter kan få alletiders fest.

Hurtigt var der 300 kommentarer og omkring 100 dukkede op til den 10-åriges fødselsdagsfest. Og det blev en kæmpe succes.

Ingen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idé
Ingen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idé

- Hun var meget skuffet, inden det her, og hun sagde ting som 'ingen kan ldie mig'. Men efter festen faldt hun lykkelig i søvn. Hun fortæller Therese Gunnarson til Expressen:

Jeg vil ikke have, at det skal ske for andre, så derfor har jeg valgt at gå ud og fortælle om det.

Moren vil dog for datterens skyld gerne hemmeligholde hendes navn og i hvilken lille by, de bor.

Stakkels unge: Står verdens mest sippede forældre bag disse krav?
Stakkels unge: Står verdens mest sippede forældre bag disse krav?

For Jens Skarp var det tydeligt, at hvilken forskel byens beboere gjorde. Han og børnene var selv fremme efter et kvarter, og som mange andre havde han fundet nogle hurtige gaver. Blandt andet noget aflagt legetøj.

- Datteren så trist og bedrøvet ud, da vi kom, men da vi gik nogle timer senere var der tant og fjas for alle pengene, siger Jens Skarp.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx