Af - 14/11-16 09:30

Piger afslører: Her er de mærkeligste steder, vi har haft sexPiger afslører: Her er de mærkeligste steder, vi har haft sex

En række unge kvinder løfter sløret for de skøreste steder, de har knaldet.

Bildstrecke im Grossformat »
- Vi havde sex på et tag. Det var lidt skræmmende men absolut spændende. Samtidig var det også pinligt, fordi vi fandt ud af, at alle havde set os, skriver en kvindelig læser. - Jeg havde sex på et fly, skriver en læser. - Jeg har haft sex i et fodgængerfelt. Klokken var omkring ni om aftenen, og det var i en lille hule. En enkelt bil kørte forbi os, men havde jeg været ædru, ville jeg nok aldrig gjort det, fortæller en ung kvinde. - Havde sex på en smal gade med en masse butikker på begge sider. Det var sent på aftenen, fortæller en ung kvinde. - Vi havde sex i en trappeopgang, skriver en kvinde. - Jeg havde sex i en tunnel, fortæller en kvinde. - Jeg havde sex i en pool i Tyrkiet midt på dagen med folk rundt omkring. Det var spændende, fortæller en kvindelig læser. - Jeg havde sex på et badeværelse i en Ikea, fortæller en kvinde. - Det var en søndag morgen, og vi havde drukket en del alkohol. Vi havde sex på en vej, som vi troede var øde. Men så kom der en bil, hvor føreren stoppede, rullede vinduen og sprugte om vi var selvmorderiske, fortæller en kvinde. - Jeg har haft sex på en statue. - Jeg havde sex på en kirkegår, skriver en kvinde. - Jeg havde sex på et stillads på en gade i Stockholm. Så kom to mandlige betjente, kiggede på os og spurgte, hvad vi lavede. De fortalte, det var ulovligt og spurgte, hvor gamle vi var. - Vi sneg os ind på et privat hotelområde. Vi boede ikke på hotellet, men syntes, det så flot ud, så vi havde sex der.

For nogen kan sex hjemme i dobbeltsengen godt gå hen og blive en anelse kedeligt og trivielt.

Mange vælger derfor at peppe sexlivet op ved at søge mod steder, hvor chancen for at blive opdaget tilfører akten lidt ekstra spænding og nervepirrende nydelse.

Ungt par havde sex i bil: Det kostede dem livet
Ungt par havde sex i bil: Det kostede dem livet

Svenske Nyheter24 har spurgt deres unge kvindelige læsere om, hvilke mærkelige steder de har prøvet at knalde. Det er der mildest talt kommet en masse sjove og overaskende svar ud af.

Se svarene i galleriet øverst!

LÆS OGSÅ: Fyre afslører: Da dette øjeblik indtraf, stoppede jeg med at elske hende

LÆS OGSÅ: 11 fyre afslører detaljer om deres første møde med en vagina

LÆS OGSÅ: 5 grunde til at din vagina lugter lidt underligt

LÆS OGSÅ: Derfor strømmer sæd ud af skeden - og sådan stopper du det

LÆS OGSÅ: Det siger din frækkeste fantasi om dig

LÆS OGSÅ: Morgenfrisk? Møder på job og opdager liidt for vild morgensex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx