Af - 16/05-16 21:44; Opdateret: 16/05-16 22:23

Folk deltager i 'Sex roulette'-fester hvor en person hemmeligt har HIVFolk deltager i 'Sex roulette'-fester hvor en person hemmeligt har HIV

Den ultimative trend inden for ekstrem sex lige nu er fester, hvor en af personer hemmeligt har HIV, og at alle har ubeskyttet sex uden at vide, hvem det er.

storybild

(Billede: Creative Commons/ Dominic Alves)

Det lyder vanvittigt, men det er sådan, det foregår, ifølge læger i Barcelona, der påstår, at 'sex roulette' finder sted - og især blandt homoseksuelle mænd.

Det skriver britiske Metro.

Denne form for fester kender man allerede til i Serbien, hvor de bliver holdt blandt rige mennesker.

Julies mand var utro med hendes unge datter - men så kom en endnu større overraskelse
Julies mand var utro med hendes unge datter - men så kom en endnu større overraskelse

Det kan være svært at forestille sig, hvordan det kan virke ophidsende at få HIV, men ifølge folk, som har deltaget i sådanne fester, er der en spænding ved tanken om, at man kan blive smittet.

Ifølge Dr. Joseph Mallolas fra Hospital Clinic i Barcelona er denne form for fester et bevis på, at folk har mistet respekten for HIV, skriver han i en rapport i el Periódico.

- Der findes alt: Sex roulette fester, eller sexfester du kun kan deltage i, hvis du har HIV, siger Dr. Joseph Mallolas.

Ifølge ham findes der fester, der er kaldes 'blå' fester, fordi deltagerne tager antiviral medicin, for at undgå risikoen for at blive smittet.

For fræk til fjernsynet: Denne Paradise-sexleg blev for meget for TV3
For fræk til fjernsynet: Denne Paradise-sexleg blev for meget for TV3

En serbisk stripper, kaldt Tijana, fortalte sidste år, at festerne i Serbien blev kaldt for 'Serbian sex roulette' med inspiration fra navnet 'Russisk roulette,' der som bekendt foregår med revolver med én patron i tromlen.

- Den bizarre variation er populær blandt ekstrem sex. Folk som kommer til disse fester bærer masker, hvoraf en af dem har HIV, siger hun og fortsætter:

- De rige organiserer disse fester for andre rige mennesker. Det største kick for disse mennesker er åbenbart risikoen for, at de måske har sex med den person i selskabet, som har HIV.

LÆS OGSÅ: TV: Mathias tog røven på Caroline - Her taler hun ud

LÆS OGSÅ: LISTE: 5 ting du ALDRIG må gøre før sex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx