Af Ritzau - 20/05-16 11:08; Opdateret: 20/05-16 17:46

Flere legemsdele fundet efter flystyrt i MiddelhavetFlere legemsdele fundet efter flystyrt i Middelhavet

Egyptiske myndigheder bekræfter, at egyptisk militær har fundet vragrester og ejendele fra nedstyrtet fly.

storybild

Egyptens flåde siger i en meddelelse, at den har lokaliseret vraget af det forsvundne EgyptAir-fly, der torsdag styrtede ned i Middelhavet med 66 mennesker om bord. (Billede: Reuters/Amr Abdallah Dalsh)

Flere ejendele, vragrester og flere legemsdele er fundet fra det nedstyrtede EgyptAir-fly, bekræfter de egyptiske luftfartsmyndigheder ifølge Reuters.

- Den egyptiske flåde var i stand til at finde flere rester fra flyet, passagerernes ejendele, legemsdele og flysæder. Eftersøgningen er fortsat i gang, siger myndighederne i en pressemeddelelse ifølge Reuters.

Området, hvor man leder efter resterne af flyet, er lige nu på 64 kilometer, men ifølge EgyptAirs formand Safwat Moslen, kan det blive nødvendigt at udvide eftersøgningsområdet.

Tidligere fredag oplyste den egyptiske flåde, at den havde lokaliseret vraget af det forsvundne EgyptAir-fly, der torsdag styrtede ned i Middelhavet med 66 mennesker om bord.

Det er fundet omkring 290 kilometer nord for Alexandria, der er en havneby i Egypten.

- Et helt område er ved at blive undersøgt for at finde den sorte boks fra flyet, hedder det i erklæringen fra flåden, som er offentliggjort på Facebook.

Flyet skulle have fulgt en normal rute gennem det græske luftrum uden at afvige, men ifølge data fra de græske myndigheder har flyet taget en skarp drejning og er styrtet.

Flyet fra EgyptAir forsvandt på sin rute fra Paris til Kairo mellem de græske øer og den egyptiske kyst tidligt torsdag morgen, uden at besætningen udsendte nødsignaler.

En række eksperter har givet udtryk for, at den mest sandsynlige årsag til flystyrtet er et "terrorangreb", men ingen gruppe har taget skyld for noget angreb i forbindelse med tragedien.

Men USA's indledende undersøgelser af satellitfotos viser indtil videre ingen tegn på, at der skete en eksplosion om bord på flyet, siger embedsmænd fra flere amerikanske agenturer til nyhedsbureauet Reuters.

/ritzau/Reuters

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Nikolaj Jacobsens mareridt: 'Det er...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Højspændt drama i Melbourne: Nu skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx