Af - 15/03-14 20:24

Kvinde overlever fly-uheld – og så er der kun et at gøreKvinde overlever fly-uheld – og så er der kun et at gøre

Hvad er det første, man tænker på, når man har været ude for et fly-uheld? Mange ville nok straks give livstegn til venner og familie. Det gjorde denne kvinde da også... på en lidt alternativ måde.

storybild

Denne kvinde gør det eneste rigtige, da hun er sluppet væk fra en flyver, der netop er kørt galt på startbanen: Tager et selvportræt med kameramobilen. (Billede: Twitter @han_horan)

Du styrter ned med et fly, men det er heldigvis ikke livstruende alvorligt. Hvad er det første du gør? I 2014 kan der – i hvert fald for nogen – kun være ét svar: Find mobilen frem og snup en selfie.

Danmark på selfie-ranglisten: Her tager de flest selvportrætter
Danmark på selfie-ranglisten: Her tager de flest selvportrætter

Det var i hvert fald, hvad Twitter-brugeren @han_horan gjorde, da hun torsdag aften cirka halv syv lokal tid var om bord på et US Airways-fly, der skulle fra Philadelphia til Fort Lauderdale.


Flyet lettede aldrig fra Philadelphia, da et dæk sprang og flyet derfor skred af startbanen.

Ifølge en lokal tv-station var der 149 passagerer, tre stewardesser og to piloter om bord, men ingen kom heldigvis alvorligt til skade. To er dog blevet indlagt på hospitalet.

Ny trend blandt landmænd: Tager selfies med deres dyr
Ny trend blandt landmænd: Tager selfies med deres dyr

Episoden var dog skræmmende nok til, at passagererne fik sig en ordentlig forskrækkelse. Det fremgår af en video, som en passager optog på vej væk fra flyet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx