Af - 24/07-13 10:04; Opdateret: 05/09-13 15:27

Kate hyldede Diana, da hun viste babyen fremKate hyldede Diana, da hun viste babyen frem

Den kjole, den nybagte mor havde på, da hun viste sin lille søn frem, minder om den, hendes afdøde svigermor havde på, da hun præsenterede prins William for pressen tilbage i 1982.

storybild

Da William friede til Kate, gav han hende sin mors forlovelsesring. Men det er ikke kun på ringfingeren, den nybagte mor ligner afdøde prinsesse Diana. (Billede: Polfoto/AP)

Da hertuginde Kate og prins William i går forlod St. Mary's-hospitalet sammen med deres nyfødte dreng, var der en smule deja-vu over det. Og ikke kun fordi det også var her, prinsesse Diana for 31 år siden viste en få dage gammel prins William frem for den nysgerrige verdenspresse.

LÆS OGSÅ: Prins William: Min søn har allerede mere hår end mig

Hertuginde Kate har måske kigget på de gamle billeder af sin mands første møde med fotografernes blitz, for den kjole, hun havde på, da hun kom ud med sin lille prins i armene, mindede den, hans afdøde mor havde på den junidag i 1982.

Begge prinsesser havde valgt prikkede sommerkjoler, og selv om Dianas i dag virker noget gammeldags i sit snit, er ligheden tydelig. Begge nybagte mødre havde i øvrigt også svøbt hvide tæpper om deres guldklumper.

LÆS OGSÅ: Baby-prins rydder de engelske forsider

Hertuginde Kates blå kjole er skabt af en af hendes yndlingsdesignere, britiske Jenny Packham.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Schmeichel hylder Superliga-klub for...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx