Af - 30/10-15 20:51

Natklub mistede alkoholbevilling: De solgte for meget vandNatklub mistede alkoholbevilling: De solgte for meget vand

En svensk festarrangør har fået inddraget sin alkoholbevilling, fordi myndighederne mistænkte, at barens unaturligt store vandsalg skyldtes, at der blev taget for mange stoffer.

Bildstrecke im Grossformat »

Siden 2006 har festglade unge kunnet danse til elektroniske toner, imens de drak både alkohol og vand til Genesis Projects arrangementer i det göteborgske natteliv.

Det kan de ikke længere. Altså drikke alkohol.

Grundet et – for myndighederne – unaturligt stort vandsalg i baren, og at nogle er set på klubbens dansegulv med bare maver, har bevillingstilsynet nu inddraget Genesis Projects alkoholbevilling. De mistænker, at alle under festerne tager ecstasy.

Dansk natklub tatoverer gæster midt under festen
Dansk natklub tatoverer gæster midt under festen

Det skriver nöjesguiden.se.

Hos Genesis Project er man forundret over beslutningen og kan ikke helt forstå, hvorfor netop kun de bliver lukket ned, når Genesis Project - efter deres egen mening - ikke har flere problemer med stoffer end andre klubber.

- Det er jo klart, at der findes narko. Det gør der overalt. Jeg tror ikke, der er flere, der tager stoffer hos os end på nogle af de andre klubber i byen. Og frem for alt lukker ned man ikke klubberne ned på grund af det. Klubber på Avenyn (område i Göteborg, red.) er jo ikke lukket, selvom det er offentlig kendt, at Patrik Sjöberg (tidligere svensk topatlet, red.) har siddet der og taget kokain, siger Per-Åke Wilhelmsson, som er ansat på Genesis.

Ifølge nöjesguiden.se blev halloween-festen alligevel afholdt i weekenden. Og ja, også her blev der solgt godt med vand. Det var det eneste, baren kunne tilbyde.

Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag
Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag

Benjamin blev afvist i døren – hans ni hvide venner kom ind
Benjamin blev afvist i døren – hans ni hvide venner kom ind

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx