Af Katrine Frederikke Wandrup - 10/07-17 18:58

19-årige Zara erklærede sin kærlighed til model – to år senere er de kærester19-årige Zara erklærede sin kærlighed til model – to år senere er de kærester

Den 19-årige svenske sangerinde Zara Larsson er blevet kærester med en 17-årig model, som hun for to år siden savlede over på det sociale medie Twitter.

storybild

Zara Larsson. (Billede: JOHN THYS)

I november 2015 skrev sangerinden, som er kendt for hittene ’Symphony’ og ’Lush Life’, et tweet, hvor hun sammen med to billeder af modellen stillede en række spørgsmål: ’Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så flot, hvordan kan du lide dine æg tilberedt om morgenen?’

I dag, to år senere, har hun fået svar på alle sine spørgsmål. Det afslører hun i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv og modellen – som hedder Brian H Whittaker, skriver news.com.au.

Sammen med billedet skrev hun: ’Han kan lide røræg.’

He likes his eggs scrambled

Et opslag delt af Zara Larsson (@zaralarsson) den

Selvom parrets kærlighed stadig er ny, er de ikke blege for at dele billeder på de sociale medier. Brian Whittaker delte for en uge siden et billede af de to, og for fjorten dage siden skrev Zara Larsson på Twitter, at hun er så forelsket, at hendes næste album bliver sukkersødt.

The cake was great btw

Et opslag delt af Brian H Whittaker (@brianhwhittaker) den


Den nyfunde kærlighed er ikke gået Zara Larssons fans forbi, og en fan af sangerinden skrev på Twitter: ’Zara Larsson vandt spillet alle sammen,’ sammen med nogle billeder af det unge par.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx