Af - 08/11-16 11:24; Opdateret: 08/11-16 14:52

Her er dansk baby med til at gøre Hillary Clinton til præsidentHer er dansk baby med til at gøre Hillary Clinton til præsident

Den danske baby blev et hit på Hillary Clintons Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

Sarah Holm Johansen fik taget nogle uforglemmelige billeder, da den formentlig kommende præsident, Hillary Clinton, tidligere i år tog hendes lille søn, Preben, i sine arme.

På vej til et vælgermøde for den tidligere præsidentkandidat, Bernie Sanders, opdagede den 35-årige dansker, der bor i New York, pludselig snigskytter på tagene over hende. Og da hun som producer har dækket politik i sit arbejde, vidste hun godt, hvad det betød: Hillary Clinton ville dukke op.

Clinton og Trump fragter folk til stemmeurnerne
Clinton og Trump fragter folk til stemmeurnerne

- Hun gav en fantastisk tale, og da hun var færdig, gik hun rundt og trykkede folk i hånden og småsludrede med tilskuerne. Det var ret uformelt. Da hun kom forbi os, sagde hun "cute baby," og så spurgte vi bare, om vi kunne få et billede med hende. Hun sagde ja med det samme og endte med at holde ham og lege med ham et godt stykke tid.

Sarah Holm Johansen fortæller, at Hillary Clinton virkede oprigtig glad i situationen, og et af billederne blev efterfølgende brugt af præsidentkandidaten på sin Instagram som et led i kampagnen for at indtage Det Hvide Hus.

Sådan ser du det amerikanske præsidentvalg
Sådan ser du det amerikanske præsidentvalg

- Hun var super sød og lod ham lege med sin halskæde. Det virkede ikke bare som en hurtig "baby photo-op" - hun tog sig god tid, og det var ikke før end en af hendes secret service-agenter kom over og sagde, de skulle videre, at hun gav ham fra sig, fortæller den stolte mor, der sent vil glemme oplevelsen.

Væddemål om USA's valg sætter rekord hos bookmakere
Væddemål om USA's valg sætter rekord hos bookmakere

- Jeg er ellers ikke den, der bliver "star struck" af politikere, men jeg må indrømme, at det at se hende med min lille baby i armene var en kæmpe oplevelse. Nu, hvor det begynder at se ud som om, hun rent faktisk bliver den næste og første kvindelige, amerikanske præsident, kan jeg heller ikke lade være med at tænke på, hvor fedt det bliver for min søn at vise det billede frem når han er lidt ældre.


LÆS OGSÅ: Valget er i gang: Første valgkreds peger på Clinton

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx