Af - 13/11-16 11:37

Populær blogger bliver forfulgt overalt af mystisk stalker: - Det er uhyggeligtPopulær blogger bliver forfulgt overalt af mystisk stalker: - Det er uhyggeligt

En populær blogger og instagrammer gjorde store øjne, da hun opdagede, at en ukendt kvinde fulgte hende rundt overalt.

Bildstrecke im Grossformat »

Livsstil-bloggeren og instagrammeren Lauren Bullen, kendt som Gypsea Lust på Instagram, har stor succes med at rejse verden rundt med sin kæreste Jack og dele fantastiske billeder på det sociale medie.

Faktisk har den 23-årige blogger så stor succes, at en ukendt kvinde har besluttet sig for at kopiere hende på Instagram - ned til mindste detalje. Det vil sige, at denne kvinde rejser rundt til de nøjagtigt samme lokationer verden over for at tage de nøjagtigt samme fotos med sig selv i motivet.

Citybois udsat for bizar stalker på Roskilde Festival
Citybois udsat for bizar stalker på Roskilde Festival

- Jeg synes, det var meget uhyggeligt og forstyrrende, da jeg så billederne, fortæller Lauren Bullen, der nu er blevet opmærksom på, at hun har denne mystiske stalker, til Daily Mail.

Lauren Bullen lever af at blogge og tage billeder, og på Instagram er der mere end 600.000 mennesker, der følger hende rundt i verden. Men det kom virkelig bag på hende, at en af dem rent faktisk også fysisk følger hende rundt i verden.

- Først troede jeg, det hele var photoshoppet, og jeg måtte tage screenshots for at sammenligne billederne. Hun har ærligt talt gjort et utroligt stykke arbejde ved at kopiere vores billeder, skriver Lauren Bullen på sin blog.

Copycat: Seksårige Sophia klæder sig som Kylie og Kendall Jenner
Copycat: Seksårige Sophia klæder sig som Kylie og Kendall Jenner

- Men at stjæle andres kunst - det er aldrig okay, slår hun fast.

I alt fandt Lauren Bullen mindst 20 forskellige billeder fra hele verden, som var direkte kopier af hendes egne. Den mystiske stalker, der bruger navnet diana@alexa på Instagram, går meget langt for at efterligne Lauren Bullen. Hun har ofte det præcis samme outfit på, og mange af hendes billeder er taget fra præcis samme vinkel som originalen.

- Jeg skriver ikke alt, hvad jeg har på, så det må have krævet en hel masse tid og arbejde. Hun kopierer alt - helt ned til ankel- og halskæder. Det må også have været dyrt - alle de outfits og hoteller er ikke billige. Meget af det, Jack og jeg gør, sker i samarbejde med firmaer og brands for at skabe fotos og for at promovere. Det er vores forretningsmodel og grunden til, at vi kan blive ved med at skabe dette for alle, skriver Lauren Bullen.

Derfor tog hun kontakt til sin stalker, som på daværende tidspunkt havde omkring 1.000 følgere på Instagram, for at finde hoved og hale i det hele.

Angela tager verdens farligste selfies
Angela tager verdens farligste selfies

- Da jeg opdagede hendes side, skrev jeg til hende hvor latterligt og skørt, jeg synes, det var. Hun prøvede at forsvare sig ved at sige, at alle kopierer os, og at selv store konti tager de samme fotos de samme steder. Hun sagde, jeg burde gøre mine fotos private, hvis jeg ikke ville have, at sådan noget skete - jeg tror ikke, hun fattede min pointe, skriver Lauren Bullen.

Hun fortsætter:

- Måske hvis hun havde kontaktet mig for at sige, at hun beundrer vores arbejde, og at hun ville tage på en tur for at genskabe vores arbejde som en form for kunst, og erkende, at det var, hvad hun prøvede at opnå, så havde jeg nok tænkt, at det ville være interessant. Jeg er stadig ikke sikker på, hvad hun prøvede at opnå med det hele. Hvis det var opmærksomhed - så har hun fået det nu.

Det lykkedes imidlertid for Lauren Bullen at få diana_alexa til at fjerne billederne. Hun har nu gjort sin konto privat og slettet alt indhold.

SE BILLEDERNE: Stjæler Snapchat?
SE BILLEDERNE: Stjæler Snapchat?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Michelle Obama er på vej med 'ærlige...
bt.dk
Legendarisk dansk boksepersonlighed...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx