Af - 03/10-16 08:17; Opdateret: 03/10-16 08:35

24-årig giftede sig med sin drømmemand - men  fik et chok, da hun så i familiealbummet24-årig giftede sig med sin drømmemand - men fik et chok, da hun så i familiealbummet

En 24-årig kvinde fandt til sin store overraskelse ud af, at hun havde giftet sig med sin bedstefar tre måneder efter de havde sagt ja til hinanden.

storybild

(Billede: Brian Bergmann)

En 24-årig amerikansk kvinde giftede sig med sin 68-årige partner. Den ældre ægtemand var allerede blevet skilt to gange, hvor han havde haft børn med begge partnere.

Da han en dag vandt den store gevinst i et spil, trak han sig tilbage og ville finde en at dele livet med. Så han oprettede en profil på en hjemmeside, hvor ældre mænd kunne finde kærligheden. Her mødte han den unge kvinde, og sød musik opstod.

- De havde en hjemmeside, hvor der var mange unge, attraktive kvinder. Og jeg fik en speciel følelse, da jeg så hendes billeder, siger manden til Florida Sun Post og fortsætter:

Det var en form for deja vu. Men samtidig kunne jeg ikke finde ud af, hvorfor hun så bekendt ud.

Men den søde musik fik et break. For tre måneder efter de var blevet gift kom chokket. De fandt ud af, at de var tættere forbundet, end de lige havde troet, skriver Metro.

Den 68-årige er hendes bedstefar.

Husker du Ulrik fra 'Gift ved første blik'? Nu kæmper han i et nyt reality-program
Husker du Ulrik fra 'Gift ved første blik'? Nu kæmper han i et nyt reality-program

Hvordan kan det ske?
De fandt ud af det, da de kiggede familie-fotoalbums igennem. For pludselig kunne bruden genkende sin far på et af billederne.

Da jeg så min far i det fotoalbum, blev jeg overvældet af fortvivlelse, siger den unge kvinde til Florida Sun Post.

Den 68-årige har haft to andre ægteskaber, hvor han har haft børn i begge. Den ene mor flyttede langt væk med børnene, så kontakten blev droppet.

Ældre ægtepar måtte ikke bo sammen - her bliver de genforenet
Ældre ægtepar måtte ikke bo sammen - her bliver de genforenet

Så hendes far er mandens søn, som han mistede kontakten til for mange år siden. Og hendes far smed hende ud, da han fandt ud af, at hun var gravid.

Bedstefaren og barnebarnet bor sammen i Golden Beach i Miami, og de har ikke tænkt sig, at den nye viden skal skille dem ad.

- Jeg føler, vores bånd til hinanden er så stærkt, at selv det her ikke kan få os til at give op, siger den 24-årige kvinde.

Hendes mand (og bedstefar) synes heller ikke, det skal slå dem ud.

- Jeg har allerede haft to ægteskaber, der er gået i vasken, og jeg er ikke opsat på at få et tredje, siger han til Florida Sun Post.

Er du forelsket? Forskere har fundet to afgørende spørgsmål
Er du forelsket? Forskere har fundet to afgørende spørgsmål

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx