Af - 15/02-16 10:15

LISTE: 10 tegn på, at du IKKE skal forlade din kæresteLISTE: 10 tegn på, at du IKKE skal forlade din kæreste

Kærlighed er en drillesyg størrelse, og når man endelig finder den, kan det ske, at tvivlen melder sig: Har jeg fundet den rigtige?

Bildstrecke im Grossformat »
Du skal ikke tro, at kærlighed ikke kan findes på nettet. Det er en normal generalisering, man ofte hører - for det kan sagtens fungere gennem internettet. Men du skal huske at være opmærksom på, at internettet er fuld af såkaldte 'trolls', der bare vil være irriterende og diskutere. Ignorer dem for guds skyld! Før du tilmelder dig datingtjenester, så prøv at overvej, hvad det er, du leder efter, og hvad du ønsker i en potentiel partner. Der er ingen grund til at bruge tid på én, der helt tydeligt bare vil have et engangsknald, hvis du selv leder efter noget mere seriøst. Vær sikker på, at du specificerer, hvad det er, du søger i en partner. Om det er et hurtigt fix eller et længerevarende forhold. Så sparer du dig selv og en eventuel partner for tid og kræfter. Tag dig god tid og overvej alle potentielle kandidater på et datingsite. Prøv at undgå at kigge for meget på udseende, uddannelse, indkomst eller arbejde. Disse kan være meget subjektive og misvisende for personen. Kig i stedet efter hobbier, interesser, baggrunde og oplevelser. Du kan risikere at overse én, der ville være perfekt for dig, fordi hun ikke har den perfekte uddannelse for eksempel. Læg kræfter i det. Lav en god profil og optimér den, så den giver bedre søgeresultater. Og vær aktiv! Jo flere der ser dig, jo højere er chancen for at finde den eneste ene. Finder du en, du godt kan lide? Så læg ikke skjul på, at du gerne vil lære personen at kende. Du kan også med fordel give komplimenter, så du viser, du er interesseret og selvsikker... Så længe det ikke tager overhånd, og du virker creepy! ... Det kan være svært at finde den eneste ene, så du er nødt til at tro på det, dig selv og være tålmodig. Det er ikke sikkert, at du finder en, der er perfekt... Men måske finder du noget, der er tæt på?

Ak, den kærlighed.

Ingen anden følelse kan måle sig med den rus, det giver, når en person, der ikke er tvunget til at elske dig - hej mor - falder pladask for dig og bliver din kæreste.

Men kærlighed er - på godt og ondt - en drillesyg størrelse og det er ikke unormalt, at usikkerheden kommer krybende fra tid til anden.

Har jeg fundet den rigtige?

Med hjælp fra disse ti punkter, som du også kan læse på Expressen.se, kan du måske komme tvivlen til livs.

Du fortæller din kæreste ting, som du ikke har sagt til nogen andre

Du har haft muligheden for det flere gange, for du har eller har haft flere fortrolige i dit liv, men først da du mødte din kæreste gav det mening for dig at fortælle den dér hemmelighed, som du aldrig har sagt højt før.

I afslutter hinandens sætninger og jokes

Det er ikke nødvendigvis fordi I har kendt hinanden længe, men du har en sjette sans, der gør, at du med 99 procents sikkerhed kan forudse, hvilke modsvar og reaktioner du vil få.

Du vil gerne have at din kæreste møder dine forældre

Og du er så tryg ved din kæreste, at du sågar tør introducere ham eller hende for din tante Esmaralda, der arbejder som cirkusartist og har 29 katte.

Sådan kan Netflix afsløre hvor seriøst dit forhold er
Sådan kan Netflix afsløre hvor seriøst dit forhold er

Det sker tit, at din kæreste skriver til dig i samme øjeblik, du tænker på ham eller hende

9 ud af 10 gange! Er det skjult kamera?

Du har svært ved at forestille dig en fremtid uden din kæreste

Man kan ikke spå om fremtiden, men noget i dig kan ikke forestille sig et familiebillede, hvor din partner er en anden end din nuværende.

Du tør vise dine svage sider frem

Hvordan din kæreste har gjort det, ved du ikke. Men du kan ikke opretholde den stolte facade, du ellers har forfinet gennem et helt liv, overfor ham eller hende.

I griner meget sammen

Og jeres humor er så intern, at end ikke den dygtigste kodeknækker fra FBI ville kunne gennemskue, hvad I taler om.

Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden
Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden

Du respekterer at din kæreste er, som han eller hun er

Du husker dig selv på, hvorfor du faldt for din kæreste og kunne aldrig drømme om at ændre dette.

I er tiltrukket af hinanden i en grad, der næsten er grinagtig

Du ville ønske, at I kunne afmagnetisere, for det er som om, at I bare ikke kan komme tæt nok på hinanden. Var det muligt fysisk at krybe ind under huden på din kæreste, havde du gjort det.

Ganske enkelt: Din kæreste forstår dig

Du kan ikke nødvendigvis sætte fingeren på, hvorfor, men din mavefornemmelse er ikke i tvivl.

Forskning: Her er det bedste, du kan sige under sex
Forskning: Her er det bedste, du kan sige under sex

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Mourinho parkerede bussen: Sevilla...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx