Af - 23/04-14 08:15; Opdateret: 23/04-14 16:50

Muslimsk mand giver buspassager sine sko og går hjem på bare tæerMuslimsk mand giver buspassager sine sko og går hjem på bare tæer

Der er altid noget godt i verden. Det beviste en canadisk buschauffør i lørdags, ved at dokumentere denne rørende episode.

storybild

(Billede: Screendump fra Facebook)

Surjit Singh Virk har været buschauffør i 16 år og mener, han efterhånden har set alt. Men i lørdags blev han alligevel overrasket og rørt over en oplevelse i bus 341. Det skriver The Toronto Sun.

En mand sad alene i bussen. I stedet for sko havde han to hårnet af plastic på fødderne. Da en anden passager opdagede det, tog passageren med det same sine sko og sokker af, gav dem til den fremmede og steg barfodet af bussen.


- Det fik mit hjerte til at smelte, forklarer Virk til QMI Agency.

Da QMI Agency fik telefonkontakt til den generøse mand, en 27-årig fra Surrey i Canada, bad han om ikke at blive identificeret ved navn. Hans muslimske tro har lært ham, at gode gerninger bør være anonyme.

Og oplevelsen er ikke noget, buschaufføren glemmer i den nærmeste fremtid.

- Han tog bare sine sko og sokker af og sagde ’Du må få de her, du skal ikke bekymre dig om mig – jeg bor i nærheden og kan gå’.

- Normalt er folk ligeglade og ser ikke engang på de andre passagerer. De ville ikke engang sidde ved siden af fyren på grund af den måde, han var klædt på, fortæller den rørte buschauffør.


LÆS OGSÅ: Med et simpelt trick får en tryllekunstner utallige til at smile

LÆS OGSÅ: Mænd klæber sig til de lækre i toget

LÆS OGSÅ: Vanvittig stigning: Derfor er priserne på busser og tog stukket helt af

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx