Af - 30/07-15 12:12; Opdateret: 30/07-15 12:45

10.000 kalorier om dagen: Sådan åd Englands tykkeste mand sig ihjel10.000 kalorier om dagen: Sådan åd Englands tykkeste mand sig ihjel

10.000 kalorier om dagen og et pizzabud, der leverede mad på sengen. Et dokumentarhold fik lov til at følge Englands tykkeste mand kort før hans vægt tog livet af ham.

Bildstrecke im Grossformat »

413 kilo.

Så meget vejede britiske Carl Thompson, da han den 21. juni i år døde i en alder af 33 år. Han blev fundet liggende i sin seng i den lejlighed, som han ifølge Daily Mail ikke havde forladt i et år på grund af sin overvægt.

Kort forinden var et kamerahold fra Channel 5 blevet færdig med at filme til en dokumentar, der viser Englands tykkeste mands umulige kamp mod vægten. En kamp, som han ønskede at vinde, men fristelsen for mad var for stor.

Dokumentaren har de premiere på i aften, og her kan man se, hvordan Carl Thompson hver dag spiser og drikker 10.000 kalorier - fem gange så meget, som man normalt anbefaler, eller svarende til 10 Big Mac-menuer på McDonald's.

TV: Hvordan?!? Mand løfter uden besvær bil væk fra cykelsti
TV: Hvordan?!? Mand løfter uden besvær bil væk fra cykelsti

Aftensmaden kom to gange
Carl Thompson havde i løbet af de sidste tre år fordoblet sin vægt, og han kom ikke længere ud af sin seng. I stedet lå han med liggesår og ringede efter mad.

Frokosten kunne bestå af fiskepinde i rigelige mængder, en stor pizza, seks chokoladebarer og en pose Haribo-slik.

Aftensmaden kom det lokale pizzabud og afleverede. Han havde en nøgle til lejligheden, så maden kunne leveres direkte på sengen. Menuen lød som regel på lasagne, cheeseburgere og is til dessert, skriver The Sun.

Pizzabudet kunne ikke nøjes med at komme en gang, for nogle timer efter ville Carl Thompson ringe derned igen for at bestille en omgang mere af det samme. Men selv om Carl Thompson levede voldsomt usundt, så forsøgte han også at tage kampen op mod kiloene.

TV: Vært til Cara Delevingne: - Måske skulle du tage en lur
TV: Vært til Cara Delevingne: - Måske skulle du tage en lur

Kunne ikke slippe maden
Kampen var dog forgæves, da det kun blev i de små ændringer. Den skål med is, som han plejede at slutte dag af med, blev byttet ud med en sundere og mere kalorielet mousse. Og vennernes forsøg på at komme forbi og lave sund mad gik heller ikke helt efter planen.

Carl Thompson bad nemlig om en potion mere, og en mere efter det. Han spurgte endda, om han måtte slikke skeen. Vennerne kunne altså ikke hjælpe, og det kunne de diætister, der tryglede ham om at ændre livsstil heller ikke.

- Du er her nok ikke om seks til 12 måneder, lød det ifølge Daily Mail fra Shaw Somers, der er ekspert i overvægt, og som anbefalede, at han foretog drastiske ændringer.

TV: Ny Netflix-serie proppet med store navne
TV: Ny Netflix-serie proppet med store navne

Motivationen var der
Diætist Lucy Jones' bedste forslag var, at Carl Thompson i første omgang gik ned på 9.000 kalorier og så hver uge cuttede yderligere 1.000 kalorier af det daglige indtag.

- Vi har ramt et punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage. Vi bliver nødt til at gøre noget ret drastisk, og det skal gøres hurtigt, fortæller hun.

Carl Thompson troede dog ikke på, at det var muligt at gennemføre nedtrapningen, med mindre det var over måneder. Motivationen til at gøre noget var ellers til stede hos den 33-årige brite, der gerne vil nå at bruge tid sammen med sin nevø, der betyder meget for Carl Thompson.

- Jeg elsker ham meget. Jeg vil gerne se ham vokse op, blive gift og have sine egne børn. Og spille fodbold med ham, og - du ved - gå en tur i parken med ham, fortæller Carl Thompson ifølge Daily Mail.

TV: Genialt Carlsberg-stunt er indbegrebet af god stil
TV: Genialt Carlsberg-stunt er indbegrebet af god stil

Sidste bestilling
Søndag den 21. juni blev Carl Thompson fundet død af politiet. Årsagen blev efterfølgende, at hans hjerte stoppede på grund af søvnapnø, der giver lange stop i vejrtrækningen, når man sover.

Det krævede 15 politimænd, ni brandmænd og tre paramedicinere at få ham ud, og de skulle blandt andet bruge en hydraulisk lift til det arbejde, der i alt tog fem timer.

Hans sidste livstegn blev en telefonopringning til det lokale take away fredag aften klokken 23. To portioner is og en æbletærte lød menuen på.


LÆS OGSÅ: TV: Uheldig bilist slipper med indre kvæstelser - mobbes på nettet

LÆS OGSÅ: TV: Her får nyhedsindslag uventede gæster på live-tv

LÆS OGSÅ: TV: Tænk på et tal - han gætter rigtigt hver gang

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx