Af - 11/01-17 16:19

7-årig fundet død med halsen skåret over: 15-årig pige anholdt7-årig fundet død med halsen skåret over: 15-årig pige anholdt

Sagen har rystet Storbritannien.

storybild

Storbritannien er i chok, efter en kun 7-årig pige mandag blev fundet i en gyde med halsen skåret ovevr i den britiske by, York.

Hun blev fragtet til hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde. Efterfølgende blev en kun 15-årig pige anholdt og sigtet for manddrab og våbenbesiddelse.

Politiet holder fortsat tæt om femdobbelt drab i Ulstrup
Politiet holder fortsat tæt om femdobbelt drab i Ulstrup

Den 15-årige pige skal for retten i dag onsdag, hvor en dommer skal tage stilling til, om hun skal varetægtsfængsles mens drabet bliver efterforsket, skriver Daily Mail.

Vidner skulle have set den 7-årige piges mor, Alison Rough, mens hun forsøgte at få hjælp fra forbipasserende, så hendes hårdt sårede datter kunne få behandling for sine skader.

- Moren kom løbende op ad gaden, mens hun råbte efter hjælp, og at der skulle ringes efter en ambulance. Jeg tog mine sko på og gik op på siden af huset, hvor jeg så en lille pige ligge på græsset, mens politifolk forsøgte at hjælpe hende, siger Rob McCartney, der bor ved siden af gerningsstedet, til Daily Mail.

Minister: Knivforbud på bosteder rammer unødvendigt hårdt
Minister: Knivforbud på bosteder rammer unødvendigt hårdt

Efterfølgende har politiet været ude og efterlyse vidner, der har set en teenagepige i området sammen med et barn, inden drabet fandt sted.
Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx