Af Mads Brandsen - 28/09-17 22:22

Håndværker opdagede helt tilfældigt kvindes dystre hemmelighed i skabetHåndværker opdagede helt tilfældigt kvindes dystre hemmelighed i skabet

En amerikansk kvinde er blevet kendt skyldig i ulovligt at holde sin handicappede søster til fange.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Shutterstock)

En kvinde fra Michigan, USA, blev mandag kendt skyldig i at uretmæssigt at have holdt sin handicappede søster fængslet i et skab.

Det skriver Daily Mail.

Retten i Shiawassee County fandt også 46-årige Candy Lawson skyldig i misbrug af en sårbar voksen og underslæb, fordi hun stjal pengene fra de sociale ydelser, som søsteren Dianna Churchill, skulle have haft.

Søsteren var låst inde i et skab på 1,2 x 2,4 meter gennem syv år og fik kun lidt tøj, mad og vand. I skabet var der en spand, hun forrettede sin nødtørft i. Hun er døv og har andre kognitive og fysiske svækkelser og vejede blot 31 kilo, da hun kom ud.

En håndværker, der udførte nogle opgaver i huset, opdagede, at kvinden var låst inde i skabet. Han kontaktede straks politiet og var glad for mandagens dom.

»Det var modbydeligt, hvordan hun efterlod sin søster. Det vidner om, at hun ikke bekymrer sig om hendes liv,« sagde Robert Lamar til den lokale tv-station WNEM.

Forsvareren i sagen forklarede, at hendes klient ville sikre sig, at søsteren ikke stak af, og at hun havde mulighed for at gå frit omkring i huset. Men den købte retten altså ikke.

Efter at have voteret i et par timer nåede retten frem til, at Lawson er skyldig i tiltalen mod hende. Søsteren er nu kommet i pleje andetsteds og har det meget bedre, skriver Wnem.

Candy Lawson står til en dom på mellem 13 og 15 års fængsel. Det sidste retsmøde i sagen finder sted 27. oktober.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Væbnet betjent blev uden for skole...
bt.dk
Simpel blodprøve kan afsløre...
bt.dk
Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx