Af - 29/03-17 07:31

Verdenskendt rigmand raser over Trump: Det er pinligt for verdenVerdenskendt rigmand raser over Trump: Det er pinligt for verden

Den kendte rigmand har tidligere advaret mod Donald Trump.

storybild

(Billede: EPA)

Den amerikanske præsident Donald Trump har siden starten af sin embedsperiode mødt store mængder kritik fra alt fra kendisser til politiske modstandere, og nu melder en af verdens rigeste mænd sig i koret af folk, der bestemt ikke er stolte af den republikanske præsidents bedrifter.

Richard Branson, der er grundlægger af Virgin-koncernen og Storbritanniens syvende rigeste, kalder i et nyt interview Donald Trump for decideret pinlig.

Amnesty håber Løkke vil tage et alvorsord med Trump
Amnesty håber Løkke vil tage et alvorsord med Trump

»Jeg har fundet det temmelig pinligt for verden at have et individ til at styre Amerika, som ikke fortæller sandheden hele tiden, som prøver på - i stedet for at åbne grænser for immigranter - at gøre det meget svært at komme til Amerika, og listen fortsætter og fortsætter,« siger Richard Branson i et interview med den new zealandske radiokanal Newshub.

Richard Branson kender en hel del til de allertungeste forretningsmænd på verdensplan, og han mener, at Trump er en af de allerværste, man kunne sætte på posten som USA's præsident.

Stemte på Donald Trump: Nu bliver hendes mand smidt ud af landet
Stemte på Donald Trump: Nu bliver hendes mand smidt ud af landet

Af samme grund mener Virgin-grundlæggeren heller ikke, at Donald Trump skal forvente at blive i Det Hvide Hus længere end en præsidentperiode.

»De første dage i embedet har været så katastrofale, så jeg tror, det er meget usandsynligt, at det varer mere end en periode, og jeg tror, det er den eneste formildende omstændighed ved den måde, han opfører sig på i øjeblikket,« siger Richard Branson til Newshub.

Rigmanden, der ifølge Forbes er nummer 234 på listen over verdens rigeste, har også tidligere advaret mod Donald Trump.

Hollywood-stjerne blev inviteret på date af Trump: Nu fortryder hun sit svar
Hollywood-stjerne blev inviteret på date af Trump: Nu fortryder hun sit svar

Allerede i oktober, inden det amerikanske valg, forklarede Richard Branson, hvordan han mange år tidligere havde mødt Trump i hans lejlighed på Manhattan. Her talte han stort set kun om, hvordan han ville bruge sit liv på at få en håndfuld mennesker ned med nakken, fordi de ikke havde hjulpet ham økonomisk.

Richard Branson har fortalt, hvordan han tog bedrøvet fra frokosten efter at have oplevet Trumps hævngerrighed.

Modsat den republikanske præsident har Branson et anderledes varmt forhold til den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, som han senest har holdt ferie med i februar.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Millioner så OL-kys på direkte tv:...
bt.dk
To købere vil genrejse dansk tøjmærke...
bt.dk
Derfor skal du måske ikke drikke juice
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx