Af Jeppe Pedersen - 11/11-17 16:42

Var fan af seriemorder: Mand skar sin kæreste i småstykker, stegte hendes hjerne og drak hendes blodVar fan af seriemorder: Mand skar sin kæreste i småstykker, stegte hendes hjerne og drak hendes blod

En 21-årig russisk mand er dømt for at have dræbt og tortureret en 45-årige kvinde på modbydelig vis.

storybild

Den russiske mand var fan af den amerikanske serimorder Jeffrey Dahmer, der dræbte og spiste 17 unge mænd og drenge i perioden 1978 og 1991 omkring byen Milwaukee. Jeffrey Dahmer fik 957 års fængsel. (Billede: EUGENE GARCIA)

Ifølge The Sun var han sammen med den 45-årige kvinde på en date, hvor de sad og snakkede og drak vin. Kvinden faldt i søvn, og den 21-årige russer, Dmitry Luchin, valgte at presse en pude nedover hendes ansigt, indtil hun besvimede.

»Hvorfor gjorde du det?«, spurgte politibetjentene angiveligt, da Dmitry Luchin indrømmede mordet.

»Noget slog klik,« svarede han.

Efter kvinden mistede bevidstheden, slog han hende så hårdt i hovedet med en flaske, at hun døde. Derefter malede han djævlesymboler rundt omkring i huset med hendes blod.

Dernæst brugte han en kødøkse til at få adgang til hendes hjerne, hvorefter han tilberedte dele af hjernen på panden og spiste dem. Han skulle angiveligt også have drukket af kvindens blod, ligesom han yderligere skulle have mishandlet liget af kvinden.

Det russiske politi var i chok, da de så  gerningsstedet.

»Det må være det mest rystende mord nogensinde,« siger de ifølge The Sun.

Dmitry Luchin var kendt for at være særdeles intelligent og en filosof. Senere har politiet fundet ud af, at han var fan af den amerikanske seriemorder Jeffrey Dahmer.

Den bestialske mand dræbte og spiste 17 unge mænd og drenge i perioden 1978 og 1991 omkring byen Milwaukee.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx