Af - 22/07-14 18:18

De havde kun hinanden: Pitbull bar såret lille ven til behandlingDe havde kun hinanden: Pitbull bar såret lille ven til behandling

To herreløse hunde leder nu efter et nyt hjem efter at have fået pleje på et internat

storybild

Foto: Savannah-Chatham Metropolitan Police Department

De er helt og aldeles uadskillelige. Derfor skal der et hegn til, før end de to venner - Joanie og Chachi - kan holdes adskilt.

Hegnet er desværre en nødvendig midlertidig foranstaltning, da den lille Chihuahua Chachi er ved at komme sig efter at have fået fjernet sit ene øje efter ankomsten til et internat i den amerikanske by Savannah i staten Georgia.

Politi smadrer bilvindue og redder hund i kogende bil
Politi smadrer bilvindue og redder hund i kogende bilDe to perlevenner blev anbragt på internatet i sidste uge efter de blev opdaget ved, at Joanie - en hvid pitbull - bar rundt på sin lille ven.

Hund stjæler babys legetøj: Se den nuttede undskyldning
Hund stjæler babys legetøj: Se den nuttede undskyldning

Den klejne chihuahua var kommet til skade med sit øje og var tilsyneladende så medtaget, at den havde svært ved at gå selv.

Ifølge Savannah-Chatham Metropolitan politi blev den ind i mellem sat ned, så Joanie kunne slikke dens inficerede øje i et forsøg på at rense det.

- Det er ikke hver dag, at vi ser sådan en hengivenhed mellem to hunde, lyder det fra en ansat i byens dyrepatrulje, Christina Sutherin, ifølge Huffington Post.

Ved ankomsten til dyreinternatet blev der taget hånd om de to tilsyneladende herreløse hunde, og den sårede lille chihuahua fik fjernet det ødelagte øje.

Hund bed ham: Nu fængsles han for vanvittig hævn
Hund bed ham: Nu fængsles han for vanvittig hævn

Ifølge Huffington Post får de to venner dog stadig lov til at hilse på hinanden en gang om dagen.

- Personalet er overrasket over den dedikation og kærlighed, som de to har for hinanden, lyder det fra Christina Sutherin.


Når Chahi igen er ved sine fulde kræfter, er det meningen, at de to hunde skal forsøges adopteret af en kærlig familie.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx