Af - 08/04-16 10:21

Derfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv årDerfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv år

I dag har Emma tabt sig 63.5 kilo, og brudekjolen blev købt i en størrelse 40. Se det dejlige bryllupsbillede her.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre for at se, hvordan Emma Creedon så ud på sin bryllupsdag - 63.5 kilo lettere, end da hun blev friet til. Billedet viser, hvordan Emma Creedon så ud før hendes vægttab. Den 2. april blev Emma Creedon endelig gift - efter at have udskudt sit bryllup i syv år. Sådan så hun ud. Før hendes vægttab var Emma Creedon altid nervøs for at gå til fester og arrangementer, fordi hun ikke vidste, hvad hun skulle tage på. Det problem har hun ikke længere. - Jeg plejede altid at gemme mig bag børn eller stole, når der blev taget billeder, siger Emma Creedon til Daily Mail. - Jeg var aldrig sulten, mens jeg var på min slankekur. Det handler bare om at være opmærksom på, hvad du spiser, siger hun til Daily Mail. - Da jeg bestod min køreprøve, kørte jeg rundt overalt. Jeg havde ingen energi til at gå. Jeg var virkelig ynkelig, erkender Emma Creedon til Daily Mail. Sådan så hun ud, dengang bilen blev brugt flittigt. Emma Creedon fortæller, at hun i sin tykke periode bevidst ikke havde nogle spejle i sit hus, men nu har hun spejle flere steder i sit hjem. Emma Creedon bor i Luton, som ligger i Bedfordshire i England. Emma Creedon endte alligevel med at købe to brudekjoler i forskellige størrelser. Hun havde nemlig ikke troet, at hun ville tage så mange kilo, som hun gjorde, så hun måtte altså ud og investere i en mindre en, end hun havde planlagt. - Jo mere vægt, jeg tabte, jo mere glædede jeg mig til brylluppet, siger Emma Creedon til Daily Mail. Emma Creedon fortæller, at hun i dag har mere energi og er mere livlig. Men smilet havde hun tydeligvis også, dengang hun var større. Her er et billede af, hvoran hun så ud før vægttabet. Emma Creedons usunde livsstil fra dengang har heldigvis ikke smittet af på børnene. Ifølge Emma Creedon er hendes fire børn sunde og raske, men hun tror, at børnene havde taget skade, hvis hun havde fortsat hendes usunde livsstil.

Emmas vægttab betød, at hun den 2. april kunne klemme sig ned i en brudekjole i størrelse 40 frem for en i størrelse 52 - som var den størrelse hun brugte for et år siden, hvor hun vejede 139.71 kilo.

Orglet spiller, folk venter spændt, og din kommende mand står for enden af gulvet klar til at se dig i brudekjolen.

For de fleste er turen ned af kirkegulvet helt magisk, men noget af fortryllelsen ville nok gå tabt, hvis du følte dig tyk og utilpas på den store dag. Det er grunden til, at 33-årige Emma Creedon i syv år udskød sit bryllup, skriver Daily Mail.

Siden hun i 2009 blev friet til, har hun været overvægtig, og hendes kropsvægt på 139.71 kilo ville kræve en brudekjole i størrelse 52. Det scenarie skræmte britiske Emma Creedon så meget, at hun nægtede at sætte en dato for sit bryllup.

- Tanken om, at alle kigger på mig, mens jeg går ned ad kirkegulvet i en kjole, var forfærdelig, siger Emma Creedon til Daily Mail.

Respekt: Personlig træner tog 30 kg på for at motivere kvindes vægttab
Respekt: Personlig træner tog 30 kg på for at motivere kvindes vægttab

Men Emma Creedon fik motivation til at tabe sig, da hun en dag så, hvor tyk hun var blevet på et billede, der var lagt ud på Facebook.

Der kom det her billede af mig på Facebook, og jeg var skrækslagen. Normalt redigerer jeg billederne, før jeg putter dem på de sociale medier, men jeg var tagget i det her billede, som en anden havde lagt op, og derfor kunne jeg ikke redigere i det.
Det siger Emma Creedon til Daily Mail.

Kardashian afslører: Sådan har jeg fået min røv
Kardashian afslører: Sådan har jeg fået min røv

Det satte gang i Emma Creedons vægttab. Friturestegt aftensmad og take away blev forbudt område, og samtidig blev træning en del af Emma Creedons nye livsstil. På under et år tabte hun 63.5 kilo.

Emma Creedons nye kropstørrelse betød, at bryllupsdatoen blev fastlagt og i april blev en sund og glad Emma Creedon gift med sin forlovede.

Ny forskning: Motion er ikke vejen frem hvis du vil tabe dig
Ny forskning: Motion er ikke vejen frem hvis du vil tabe dig

Det var dog ikke uden bryllupskjolebøvl: Emma Creedon købte nemlig en brudekjole i oktober i størrelse 44. Men måneden efter kunne hun allerede konstatere, at den størrelse nu var blevet for stor til hendes krop.

Hendes vægttab har også betydet, at Emma Creedon har ændret holdning til brudekjolens form.

- Jeg har altid villet have en stor og fyldig kjole, men nu, har jeg købt mig en slankere en. Den er mere havfrue-agtig, siger Emma Creedon til Daily Mail.

Vægttab forlænger ikke livet hos patienter med diabetes
Vægttab forlænger ikke livet hos patienter med diabetes

LÆS OGSÅ: Vild forvandling: Sådan smed Khloe Kardashian 18 kilo

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx