Af - 22/06-15 20:12; Opdateret: 22/06-15 20:23

GALLERI: Brændes og flås levende: Vrede over kinesisk hunde-festivalGALLERI: Brændes og flås levende: Vrede over kinesisk hunde-festival

Tusinder af hunde og katte bliver slagtet og spist under udskældt festival i Kina. Dyrevelfærds-organisationer vil have blodbadet stoppet

Bildstrecke im Grossformat »

Vi advarer om meget stærke billeder i galleriet.

En årlig hundefestival i kinesiske Yulin har fået hele verdens opmærksomhed på grund af den grusomme behandling af dyrene, der foregår på festivalen.
Både hunde og katte dræbes i tusindtal, og under meget forfærdende omstændigheder, rapporterer internationale medier.

Medie: Nigeriansk restaurant taget i at servere menneskekød
Medie: Nigeriansk restaurant taget i at servere menneskekød

Festivalen blev startet af hundehandlere for fem år siden, og det anslås, at 40.000 hunde og 10.000 katte sidste år blev slagtet under kummerlige forhold.
Dyrene blev blandt andet flået levende, smidt i kogende vand eller udsat for dødeligt, elektrisk stød, skriver The Telegraph.

Den i manges øjne bestialske festival har fået dyrevelfærds-organisationer til kræve den stoppet, og mere end en halv million mennesker har skrevet under for at sætte en stopper for festivalen.

Kvinde redder 100 hunde fra gryden på kødmarked i Kina
Kvinde redder 100 hunde fra gryden på kødmarked i Kina


De lokale medier i Yulin har tidligere lovet at se på, om der kan lukkes ned for festivalen, selv om det ikke er ulovligt i Kina at slagte og spise hunde og katte.
Det er dog en kendt sag, at mange af dyrene, som bliver solgt og slagtet, er stjålne kæledyr fra andre egne af Kina, som har familier, der savner dem. Andre er herreløse dyr, som er blevet lokket eller fanget ind i bure af bagmændene.

Men festivalen kører videre i disse dage på trods af den massive modstand.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx