Af - 28/01-16 16:51; Opdateret: 28/01-16 17:02

Mand får overraskende medvind: Her er min kones 'menstruations-outfit'Mand får overraskende medvind: Her er min kones 'menstruations-outfit'

En Reddit-bruger har delt et billede af konens menstruations-outfit, og reaktionerne er ikke, hvad man kunne forvente.

Bildstrecke im Grossformat »

Tjek galleriet for at se endnu en parforholdssituation, som du måske kan nikke genkendende til.

De fleste af os har et: Hjemmesættet. Outfittet, der er tilpas hyggeligt og blødt uden at stramme alle de forkerte steder. Måske hører der et par tykke sokker eller store sutsko til. Måske har du nok til at skabe adskillelige afslappede looks.

Hvis du kan nikke genkendende til det ovenstående, så glæder vi os til at høre din reaktion nu. Forestil dig, at du er iført dit mest usexede hjemmelook, og at din bedre halvdel tager et billede af dig - og lægger billedet på nettet.

View post on imgur.com

Det har en kvinde fornylig oplevet, da hendes mand gik på Reddit og delte et billede af, hvad han kaldte, 'min kones "du skal fucking ikke røre mig, jeg har menstruation"-outfit'.

Kommentarfeltet kunne være rødglødende af vrede beskeder, men i stedet skete der noget helt andet: Flere kvinder gik til tasterne og fortalte om deres egne menstruations-outfit.

Derfor skal du passe på med at sove med tampon
Derfor skal du passe på med at sove med tampon

- Mit er en pink onesie med hætte. Da jeg var gravid, lignede jeg en fucking teletubby. Og jeg ville helt sikkert dele det billede med jer alle sammen lige nu, hvis jeg kunne finde det. Og finde ud af, hvordan jeg slører mit ansigt, skriver Reddit-brugeren JessthePest og fortsætter:

- Min mand kaster ét blik på det og siger: 'Sååå ... ingen sex i nat?' Jeg behøver ikke engang at sige noget.

En anden bruger stemmer i:

- Det første, jeg gør, når jeg kommer hjem, er at tage tøjet af og smide det mest tarvelige, plettede joggingtøj på. Jeg ikke så meget som overvejer at beholde det torturinstrument af en bh på. Alt undertøj skal være enormt og elastisk - hvis jeg overhovedet tager noget på.

Alexandra deler vandene med sit meget ærlige billede - frastøder det dig?
Alexandra deler vandene med sit meget ærlige billede - frastøder det dig?

- Mit er en rød pinvin-pyjamas med fødder. Den er varm og hyggelig og strammer ikke på min allerede irriterede og oppustede mave. Min mand plejer normalt bare at sukke og skænke sig selv et glas vin mere, når han ser mig i det, skriver SweepTheStardust.

LÆS OGSÅ: Tidspunktet for din første menstruation kan afsløre en masse om dit helbred

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx