Af - 02/04-14 12:18; Opdateret: 02/04-14 16:56

Blev seksuelt misbrugt som lille – nu laver han en film om detBlev seksuelt misbrugt som lille – nu laver han en film om det

Sasha blev seksuelt misbrugt af sine onkler i sin barndom. Nu laver han en dokumentarfilm om det ved hjælp af sin fars hjemmevideo-optagelser.

Sasha Joseph Neulinger tilbragte sin barndom foran et kamera. Hans far Henry Nevison er filminstruktør og optog massevis af glade øjeblikke i sin søns opvækst. Men hvad faren ikke vidste var, at to af hans brødre misbrugte Sasha seksuelt.

Nu vil i dag 24-årige Sasha Joseph Neulinger fra delstaten Montana i USA lave en dokumentarfilm om sin barndom ved hjælp af de mange hjemmevideoklip.

Tønderpigen i rørende interview: Måske tilgiver jeg min mor en dag
Tønderpigen i rørende interview: Måske tilgiver jeg min mor en dag

- Jeg laver den dokumentarfilm, min far aldrig vidste, at han optog til, fortæller Sasha i en trailer for dokumentarfilmen, som du kan se over artiklen.

Da han var mellem tre og syv år, blev Sasha Joseph Neulinger misbrugt af to onkler og en fætter. De to onkler – farens brødre – havde også misbrugt faren, da han var barn.

Woody Allen: Jeg har aldrig misbrugt min adoptivdatter
Woody Allen: Jeg har aldrig misbrugt min adoptivdatter

- Hvis jeg havde fået den hjælp, jeg burde have fået, og hvis nogen havde forklaret mig, at begge mine brødre er virkelig syge og kunne gøre det igen, så ville de ikke have været i nærheden af dig, nogensinde, siger faren i traileren henvendt til sin i dag voksne søn.

- Jeg filmede ikke dårlige ting. Jeg tog kameraet frem, fordi der var noget at fejre, fordi der var en rejse, fordi der var en fest. Og hver gang jeg filmede, optog jeg alt det – men i baggrunden foregik der andre ting. Og det kan jeg se i dag, forklarer Sashas far Henry Nevison.

Jeg blev misbrugt som 11-årig -  Han gav mig 20 kroner
Jeg blev misbrugt som 11-årig - Han gav mig 20 kroner

Ved at fortælle sin historie, håber Sasha Joseph Neulinger at kunne hjælpe andre, der er blevet misbrugt.

'Mit mål er at kaste lys over, hvad det er at være offer for børnemishandling,' skriver han på Kickstarter, hvor han samler penge ind til at producere dokumentarfilmen.

'Jeg håber at min historie kan bidrage til en mere åben debat om vigtigheden af en uafbrudt helingsproces for børneofre og til at reducere antallet af børn, der bliver misbrugt,' fortsætter han.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx