Af - 13/08-15 17:41; Opdateret: 13/08-15 17:53

Han var sekunder fra selvmord: Sådan reddede hunden hans livHan var sekunder fra selvmord: Sådan reddede hunden hans liv

Byron Taylor var ved at tage sit eget liv, men hunden Geo reddede ham på spektakulær vis.

Bildstrecke im Grossformat »

Han havde allerede skrevet sit afskedsbrev til familien. Byron Taylor havde besluttet sig - livet var ikke længere værd at leve. Men hans hund Geo fik sin ejer på andre tanker. Det skriver britiske Mirror.

Da 23-årige Byron Taylor og hans daværende kæreste gik fra hinanden, tog det hårdt på ham. Bruddet sendte ham ind i en dyb depression, som fik ham til at overveje at begå selvmord.

En aften, hvor han kom hjem meget fuld, lavede han en løkke for at hænge sig selv. Løkken efterlod han i værelset og gik nedenunder for at skrive et afskedsbrev til sin familie.

TV: Hund venter til det er sin tur og laver sejt spring fra klippe
TV: Hund venter til det er sin tur og laver sejt spring fra klippe

Denne hund levede på gaden - indtil fremmede ændrede dens liv for altid
Denne hund levede på gaden - indtil fremmede ændrede dens liv for altid

Med løkken i munden
Da Byron Taylor kom tilbage til værelset, stod hans hund Geo, en bullmastiff, med løkken i munden, men alt var ikke, som det plejede at være. Byron var sikker på at hunden ville lege, og han tog fat i rebbet. Men Geo, som ellers er en rolig hund, var aggressiv og nægtede at give slip på rebet.

- Jeg sagde: 'Giv mig det!', og han begyndte at knurre ad mig. Han tyggede løkken over. Han knurrer aldrig, men hver gang jeg ville tage den, snerrede han ad mig. Jeg ville ikke være her, hvis det ikke var for ham, fortæller Byron Taylor.

Briten er nu ude på den anden side af sin depression, og takker sin elskede hund for at give ham lysten til livet tilbage.

- På en måde tror jeg, at Geo vidste, hvad jeg var ved at gøre. De har en sjette sans omkring sådan nogle ting. Han vidste, noget var ved at ske, siger Byron Taylor fra Slimbridge i England.

Blind hund blev ved med at støde ind i ting: Ejere kom på kreativ løsning
Blind hund blev ved med at støde ind i ting: Ejere kom på kreativ løsning

Geo er for nyligt blev diagnosticeret med en aggressiv tumor i hjernen, som spreder sig til resten af kroppen. Ifølge dyrlægerne har hunden kun dage tilbage at leve i.

- Vi tager det dag for dag. Det er en daglig kamp med beslutning om, han skal aflives, siger Byron Taylor, som arrangerer en offentlig hundelufter-tur for at samle penge ind på det lokale dyrehospital i Gloucester.

LÆS OGSÅ: Folk går 'amok' over Ikeas smarte hundeparkering

LÆS OGSÅ: Har du set Rex? Svindlere lokkede ham fra hans ejere

LÆS OGSÅ: Bedårende hvalp mangler ret vigtig 'del' af kroppen - kan du gætte hvad?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx